Mali princ


Svjetski dan cerebralne paralize (World CP Day) obilježava se 01.listopada u svrhu podizanja svijesti pojedinaca o cerebralnoj paralizi i senzibiliziranja šire javnosti o osobama s cerebralnom paralizom, te njihovim skrbnicima i onima koji prema njima djeluju.

Svjetski dan cerebralne paralize obilježava se treću godinu za redom kampanjom pod nazivom Change my world in one minute (''Promijeni moj svijet u jednoj minuti''), koja će se i ove godine provoditi globalno i to slanjem promotivnih materijala u tiskanom i elektroničkom obliku.

Kako bi se pobliže upoznali s kampanjom obilježavanja Svjetskog dana cerebralne paralize, pozivamo Vas da do 31. listopada 2014. godine posjetite internetsku stranicu www.worldcpday.org te snimkom video priloga u trajanju do 1 minute iznesete svoje prijedloge i ideje za poboljšanje kvalitete življenja osoba s cerebralnom paralizom.

Poslije 31. listopada 2014. godine svi posjetitelji internetske stranice kampanje moći će pregledavati sve predložene ideje i glasati za koncept koji bi prema njihovom mišljenju imao najveći utjecaj na živote osoba s cerebralnom paralizom, dok će izumitelji i inovatori iznositi svoje prijedloge o tome kako navedene ideje provesti u djelo.

Facebook podijeli