Mali princ


Bučijada je tradicionalna turistička, gastronomska i gospodarska manifestacija koja se od 2004. godine održava u Ivanić-Gradu svakog trećeg vikenda u listopadu.

Ove godine obilježava se deseta Bučijada! U subotu i nedjelju, 18. i 19. listopada, očekuje Vas bogat sadržaj i razna događanja: izložbe, koncerti, posjet tradicijskom čardaku, prikaz narodnih običaja, Dani bučinog ulja te gastroponuda jela od buča.

Udruga "Mali princ" također se uključila u ovu manifestaciju! Naše volonterke Željana i Snježana od  08. do 16. listopada fotografiraju izloge, javne ustanove i okućnice ukrašene bučama te kao članice komisije imaju težak zadatak odabrati najljepše. Volonteri i članovi Udruge vrijedno su radili na kreativnim radionicama te napravili brojne ukrasne i uporabne predmete koje ćemo predstaviti na Bučijadi. Tako ćete se moći razveseliti ponekom sitnicom: kutijicom, magnetićem, nakitom... Za najmlađe smo pripremili nekoliko iznenađenja stoga ne propustite posjetiti štand "Malog princa" na vanjskom dijelu tržnice Maznica. Dočekati će Vas naši uvijek nasmijani volonteri od kojih možete saznati sve što Vas zanima o radu Udruge.

Sve informacije o Bučijadi možete pronaći ovdje.

Također donosimo program Bučijade: program, program za djecu, koncerti i nastupi.

Uživajte u najukusnijem događaju ove jeseni!

Facebook podijeli