async defer crossorigin="anonymous"

Evo i službenih fotografija sa "Derbija darivanja" održanog 17.12.2011. u Ivanić Gradu!

Podsjetimo, "Derbi darivanja" košarkaška je utakmica koju je organizirala studentska udruga FERBASKET. Košarkaši su stigli s dva fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, FER-a i PMF-a. Događaj je bio humanitarnog karaktera te su svi prihodi bili namijenjeni za rad udruge "Mali princ".

Komentari:

Opširnije...

I ove godine sudjelovali smo na popularnoj gospodarsko - turističkoj i gastronomskoj manifestaciji u Ivanić Gradu. Na 7. Bučijadi, 15. i 16. listopada, na tradicionalnom izložbeno - prodajnom sajmu buča, proizvoda i prerađevina od buča i ostalih eko-etno proizvoda, sudjelovalo je oko 130 izlagača. Lijepo vrijeme doprinijelo je dobroj posjećenosti manifestacije.

Kako nam je bilo pogledajte na fotografijama koje slijede...

Komentari:

Opširnije...

Udruga «Mali princ» 11.06.2011. godine sudjelovala je na 7. Obrtničkom sajmu: tradicija/gastronomija/turizam u organizaciji Udruženja obrtnika Ivanić Grad. Sajam se održao u Moslavačkoj ulici u Ivanić Gradu, a tijekom cijelog dana izlagalo je preko 40 izlagača iz Zagrebačke županije i šire.

Udruga «Mali princ» na 7. Obrtničkom sajmu izložila je radove koje članovi i volonteri izrađuju na kreativnim radionicama: kutijice za nakit, stolčeke, satove, ogledala, vješalice, teglice za cvijeće, slike i dr.

Komentari:

Opširnije...

Udruga "Mali princ" sudjelovala je 18.12.2010. na Božićnom sajmu Grada Ivanić Grada koji je održan u Pučkom otvorenom učilištu. Posjetitelji sajma uživali su u raznolikoj ponudi božićnih ukrasa i prigodnih poklona, te u božićnom programu koji su pripremili učenici osnovnih i srednjih škola sa područja Grada. Kako su se na Božićnom sajmu proveli članovi i volonteri Udruge pogledajte na sljedećim fotografijama...

Komentari:

Opširnije...

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali princ“ gostovala je u utorak, 07. rujna 2010. godine, na 10. susretu osoba s invaliditetom Hrvatske „Križevci 2010“. Udruga invalida Križevci – UIK uputila je naime svim udrugama osoba s invaliditetom poziv na zajedničko druženje u gradu Križevcima u godini sv. Marka Križevčanina u kojoj se u Križevcima obilježava 420. obljetnica rođenja i 390. godišnjica smrti ovog trećeg hrvatskog sveca. Na susretu je sudjelovalo 28 udruga osoba s invaliditetom iz 26 gradova ( 12 županija i Grad Zagreb).Ispred naše Udruge susretu su prisustvovali Marija Glavičić-Počuč, Daniel Hanžek i Andrea Lončarek.

Komentari:

Opširnije...

Dana, 17. rujna, naša je Udruga posjetila Klub za osobe s invaliditetom Križ koji je osnovan prije godinu dana u sklopu Društva "Naša djeca" Vladimir Nazor Križ. Ispred Udruge "Mali princ" na susret su otišli Danijela Fijala, voditeljica stručne službe; Daniel Hanžek, administarativni tajnik i član Udruge, te članice Marija Glavičić-Počuč i Snježana Dronjić. Susret i prijateljsko druženje dviju udruga održali su se u prostoriji Kluba za osobe s invaliditetom Križ koja se nalazi u sklopu Doma zdravlja u Križu.

U sklopu susreta održale su se različite sportske i štafetne igre, te prigodno druženje gdje su članovi udruga i njihovi voditelji mogli bolje međusobno upoznati, te razmijeniti iskustva u radu.

Komentari:

Opširnije...

Dana 23. lipnja 2010. godine održali smo svoju prvu roštiljadu. Bilo je veselo i ukusno, a što se vidi i iz fotografija u prilogu.

Komentari:

Opširnije...

Stranica 1 od 2