Mali princ


Sudjelovali smo na 9. Bučijadi u Ivanić Gradu,

19. i 20. listopada 2013.

Facebook podijeli

Evo i službenih fotografija sa "Derbija darivanja" održanog 17.12.2011. u Ivanić Gradu!

Podsjetimo, "Derbi darivanja" košarkaška je utakmica koju je organizirala studentska udruga FERBASKET. Košarkaši su stigli s dva fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, FER-a i PMF-a. Događaj je bio humanitarnog karaktera te su svi prihodi bili namijenjeni za rad udruge "Mali princ".

Facebook podijeli

Opširnije...

I ove godine sudjelovali smo na popularnoj gospodarsko - turističkoj i gastronomskoj manifestaciji u Ivanić Gradu. Na 7. Bučijadi, 15. i 16. listopada, na tradicionalnom izložbeno - prodajnom sajmu buča, proizvoda i prerađevina od buča i ostalih eko-etno proizvoda, sudjelovalo je oko 130 izlagača. Lijepo vrijeme doprinijelo je dobroj posjećenosti manifestacije.

Kako nam je bilo pogledajte na fotografijama koje slijede...

Facebook podijeli

Opširnije...

Udruga «Mali princ» 11.06.2011. godine sudjelovala je na 7. Obrtničkom sajmu: tradicija/gastronomija/turizam u organizaciji Udruženja obrtnika Ivanić Grad. Sajam se održao u Moslavačkoj ulici u Ivanić Gradu, a tijekom cijelog dana izlagalo je preko 40 izlagača iz Zagrebačke županije i šire.

Udruga «Mali princ» na 7. Obrtničkom sajmu izložila je radove koje članovi i volonteri izrađuju na kreativnim radionicama: kutijice za nakit, stolčeke, satove, ogledala, vješalice, teglice za cvijeće, slike i dr.

Facebook podijeli

Opširnije...

Udruga "Mali princ" sudjelovala je 18.12.2010. na Božićnom sajmu Grada Ivanić Grada koji je održan u Pučkom otvorenom učilištu. Posjetitelji sajma uživali su u raznolikoj ponudi božićnih ukrasa i prigodnih poklona, te u božićnom programu koji su pripremili učenici osnovnih i srednjih škola sa područja Grada. Kako su se na Božićnom sajmu proveli članovi i volonteri Udruge pogledajte na sljedećim fotografijama...

Facebook podijeli

Opširnije...

Udruga "Mali princ" sudjelovala je 04.12.2010. na Božićnom sajmu umjetnosti i ljepote u organizaciji Udruge Moda.mladih iz Ivanić Grada. Na sajmu se predstavilo 50-ak izlagača iz cijele Hrvatske sa svojim radovima; nakitom, odjećom, ukrasima i ukrasnim predmetima, obućom, kozmetikom, fotografijama, te slikama koje su posjetitelji mogli razgledati i kupiti.

Facebook podijeli

Opširnije...

Kako su se na ovogodišnjoj Bučijadi proveli članovi i volonteri naše Udruge pogledajte na sljedećim fotografijama...

Facebook podijeli

Opširnije...

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali princ“ gostovala je u utorak, 07. rujna 2010. godine, na 10. susretu osoba s invaliditetom Hrvatske „Križevci 2010“. Udruga invalida Križevci – UIK uputila je naime svim udrugama osoba s invaliditetom poziv na zajedničko druženje u gradu Križevcima u godini sv. Marka Križevčanina u kojoj se u Križevcima obilježava 420. obljetnica rođenja i 390. godišnjica smrti ovog trećeg hrvatskog sveca. Na susretu je sudjelovalo 28 udruga osoba s invaliditetom iz 26 gradova ( 12 županija i Grad Zagreb).Ispred naše Udruge susretu su prisustvovali Marija Glavičić-Počuč, Daniel Hanžek i Andrea Lončarek.

Facebook podijeli

Opširnije...

Dana, 17. rujna, naša je Udruga posjetila Klub za osobe s invaliditetom Križ koji je osnovan prije godinu dana u sklopu Društva "Naša djeca" Vladimir Nazor Križ. Ispred Udruge "Mali princ" na susret su otišli Danijela Fijala, voditeljica stručne službe; Daniel Hanžek, administarativni tajnik i član Udruge, te članice Marija Glavičić-Počuč i Snježana Dronjić. Susret i prijateljsko druženje dviju udruga održali su se u prostoriji Kluba za osobe s invaliditetom Križ koja se nalazi u sklopu Doma zdravlja u Križu.

U sklopu susreta održale su se različite sportske i štafetne igre, te prigodno druženje gdje su članovi udruga i njihovi voditelji mogli bolje međusobno upoznati, te razmijeniti iskustva u radu.

Facebook podijeli

Opširnije...

Dana 23. lipnja 2010. godine održali smo svoju prvu roštiljadu. Bilo je veselo i ukusno, a što se vidi i iz fotografija u prilogu.

Facebook podijeli

Opširnije...

Stranica 1 od 2