Mali princ


Udruga "Mali princ" provodi građansku inicijativu pod nazivom "Prinčevi i princeze, prijatelji okoliša!" kojoj su financijsku podršku dale Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva i Zaklada ZAMAH. Središnja aktivnost inicijative je radna akcija koju smo održali 07.10.2012. s ciljem čišćenja i uređenja okoliša oko Društvenog doma Šarampov Donji.

Facebook podijeli

Opširnije...

U vrijeme igraonice, 16.02.2011., održao se Ples pod maskama i Izbor najljepše maske. Prinčevi i princeze su tako nakratko postali gusari, klaunovi, mačke, Pocahontas, vila i vještica.

Facebook podijeli

Opširnije...

Udruga "Mali princ" organizirala je Božićno druženje za svoje članove, volontere i djelatnike. Na druženju je bilo jako veselo, kitili smo bor, pjevali božićne pjesme, igrali se, plesali. Došao nam je i Djed Božićnjak i donio puuuno poklona!!

Pogledajte kako nam je bilo...

Facebook podijeli

Opširnije...

Kreativne radionice odvijaju se srijedom (od 17:30 do 19:30) u prostoru Udruge - u sali Društvenog doma Šarampov Donji u sklopu igraonice za djecu s teškoćama u razvoju, osobe s invaliditetom i djecu bez teškoća.

Na kreativnim radionicama, uz stručno vodstvo, izrađujemo prigodne ukrase i predmete koje Udruga prodaje na različitim manifestacijama te na taj način doprinosi skupljanju novčanih sredstava za provođenje vlastitih projekata i aktivnosti.

Na kreativnim radionicama se jako trudimo i ozbiljno radimo, ali se uz to odlično zabavljamo što možete vidjeti na sljedećim fotografijama...

Facebook podijeli

Opširnije...

Udruga uoči Sv.Nikole i Božića organizira kreativne radionice za djecu i odrasle gdje se izrađuju prigodni ukasi i sike, a koje Udruga prodaje na Božićnom sajmu u Ivanić-Gradu, te na taj način doprinosi prikupljanju sredstava za vlastite projekte i aktivnosti. Na radionicama je vesela radna atmosfera, a o čemu svjedoče i fotografije u prilogu.

Facebook podijeli

Opširnije...

Udruga od 2008. godine kontinuirano jednom tjedno (srijedom) provodi aktivnost igraonice za djecu s teškoćama u razvoju, osobe s invaliditetom i ostalu djecu (bez oštećenja).

Igraonice se provode u prostoru Udruge - u sali Društvenog doma Šarampov Donji, te iza društvenog doma na dječjem igralištu koje ima ljuljačku i klackalicu prilagođenu djeci s teškoćama u razvoju.

U sklopu igraonice djeca uz društvene i ostale igre imaju organizirane kreativne radionice, te edukaciju, a koje vodi stručni tim od odgajatelja predškolskog odgoja, radnog terapeuta, učiteljice razredne nastave i socijalne radnice.

Facebook podijeli

Opširnije...

Udruga je u suradnji s OPG-om Ljudevita Rupčića 2009. godine uredila jahalište u Johovcu (općina Križ), te kupila konja arapske pasmine, Masira kojeg priprema za provedbu satova terapijskog jahanja. Na jahalište je izišla i komisija iz Hrvatskog saveza za terapijsko jahanje, te ocijenila da je Udruga ispunila sve uvijete za provedbu programa terapijskog jahanja za što je u listopadu 2009. godine od Hrvatskog saveza za terapijsko jahanja dobila i licencu za rad.

Facebook podijeli

Opširnije...

Za vrijeme igraonice, srijedom od 18:30-19:30 sati roditelji djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom mogu se međusobno družiti, pomagati si i razmjenjivati informacije oko ostvarivanja pojedinih prava ili rješavanja problematike vezane uz lakše nošenje s invaliditetom svoje djece.

Radionice za roditelje vodi voditeljica stručne službe (socijalna radnica) koje su dobro prihvaćene od strane roditelja.

Facebook podijeli

Opširnije...

Stranica 1 od 2