async defer crossorigin="anonymous"

U sklopu projekta „RINGIŠPIL: Prihvaćanje različitosti kroz učenje i igru- faza II.“, održan je prvi sastanak projektnog tima. Vrijednost projekta iznosi 110.000 kuna, a partneri su: grad Ivanić- Grad, Osnovna škola Stjepana Basaričeka, Dječji vrtić Ivanić- Grad, Dječji vrtić Roda, Dječji vrtić Proljeće Kloštar Ivanić, Dječji vrtić Križ.

Komentari:

Opširnije...

U današnjem svijetu kada većina mladih ljudi ne može pronaći posao, a zapošljavanje ranjivih društvenih skupina je prava rijetkost, za pozdraviti je činjenicu da je Udruga "Mali princ" zaposlila jednu mladu, obrazovanu osobu koja je od najranijeg djetinjstva bila član Udruge.

Komentari:

Opširnije...

U subotu, 21.12.2019., s početkom u 18.00 sati, u Hotelu Sport u Ivanić- Gradu održana je izvanredna skupština Udruge „Mali princ“. Skupštini koju je pozdravnim govorom otvorio predsjednik Udruge, Dubravko Pavković,  su prisustvovali članovi, zaposlenici i volonteri. Nakon što je voditeljica stručne službe Srđana Šimac utvrdila broj redovnih članova, te broj prisutnih članova, skupština je počela.
Voditeljica je članovima predstavila godišnji program rada Udruge za 2020. godinu, te financijski plan Udruge za 2020. godinu. Ukratko su iznesene glavne stavke za nadolazeću godinu.  S obzirom na povećanje troškova Udruge, Predsjednik je predložio da se godišnja članarina povisi što su svi članovi jednoglasno prihvatili.


 


Nakon završetka službenog dijela počeo je tradicionalni božićni domjenak koji su otvorili naši prinčevi i princeze, zajedno s Nikolinom, s pjesmom Hodaj. Nakon njihovog nastupa ih je iznenadio Djed Božićnjak koji je svim članovima, od onih najmlađih do onih malo starijih, podijelio njihove poklone.

Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali u darivanju. Pod našim borom našlo se, zahvaljujući Vama, 80 poklona za naše članove, a nama je osmijeh na licima naših članova dovoljan poklon ovog Božića
 

Od srca hvala:

Udruženje obrtnika, OŠ Stjepana Basaričeka, OPG Mihalj, Srednja škola, DM, Dani, Konzum, Plodine, obitelj iz Australije, Patricija Hodžić, Romana V. Franjić, Rosana Horvatinović, Barbara Boltiš, Ružica Cunj, Ivana Pekez, Iva Jakopčić, Tihana Mihalj, Patricia Ivanković, Andrea Chircovici, Patricia Pucelj, Petra Pribolšan, Katica Miljan, Mirjana Nenadić Perešin, Sanja Sirovec

 

Sretan Božić i novu godinu žele Vam svi članovi i zaposlenici Udruge „Mali princ“!

Komentari:

U utora, 3. prosinca 2019. u Velikoj Sali Pučkog otvorenog učilišta u Ivanić-Gradu, Udruga „Mali princ“ obilježila je Međunarodni dan osoba s invaliditetom i Svečano otvorenje novoga prostora. Službeno otvorenje održano je u novom prostoru Udruge u Savskoj ulici u Ivanić-Gradu, a prisustvovali su gradonačelnik Ivanić-Grada, Javor Bojan Leš, predstavnici Predsjedništva i Nadzornog odbora Udruge i zaposlenici, predstavnica glavnog sponzora INA-e, gđa Nikolina Lukačić Petrović, predstavnica donatora Salvus, ravnateljica Centra za socijalnu skrb i mediji. Uz simbolično rezanje vrpce i obraćanje prisutnih, sudionici su imali priliku razgledati nove prostorije za ured i terapije, te su pohvalili i podržali rad Udruge i novi početak.

Komentari:

Opširnije...

Udruga „Mali princ“ od 1. prosinca 2019. i službeno ima novi prostor!

Uz puno strpljenja, truda i zajedničkog timskog rada, uspjeli smo! Zahvaljujući podršci lokalne zajednice, Udruga je dobila u najam novi prostor za rad, osnovnu djelatnost, aktivnosti s djecom i kabinet za terapije.

Komentari:

Opširnije...

U partnerstvu s Gradom Ivanić-Gradom i Pučkim otvorenim učilištem, Udruga "Mali princ" organizira obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, 3. prosinca 2019., u 18.00 sati, u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić-Grad, Velika sala. Velika čast nam je pozvati sve naše sugrađane iz lokalne zajednice, da zajedno s nama proslave ovaj poseban i najvažniji dan, kojim želimo pružiti podršku svim osobama s invaliditetom i djeci s teškoćama u razvoju te potaknuti prihvaćanje, empatiju i nova znanja.

Komentari:

Opširnije...

Stručna služba Udruge "Mali princ" sudjelovala je i ove godine na Međunarodnoj konferenciji o naprednoj tehnologiji za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom, u Zagrebu u Hotelu Westin. Konferencija se održava pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a organizatori su E-glas d.o.o., Tehnički fakultet Rijeka te Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Zagreb. 

Komentari:

Opširnije...

Još jedna prelijepa i uspješna Bučijada je iza nas! Udruga „Mali princ“ predstavila se na ovogodišnjoj manifestaciji rukotvorinama naših članova i volontera te smo prikupili ukupno 3.220 kn dobrovoljnih priloga. Kako bi sve prošlo na najbolji mogući način, pomagalo nam je ukupno 32 volontera koji su dali svoj doprinos kroz ukupno 221 volonterskih sati!

Komentari:

Opširnije...

Stranica 1 od 65