async defer crossorigin="anonymous"

Udruga "Mali princ" provodi građansku inicijativu pod nazivom "Prinčevi i princeze, prijatelji okoliša!" kojoj su financijsku podršku dale Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva i Zaklada ZAMAH. Središnja aktivnost inicijative je radna akcija koju smo održali 07.10.2012. s ciljem čišćenja i uređenja okoliša oko Društvenog doma Šarampov Donji.

Komentari:

Opširnije...

Evo i službenih fotografija sa "Derbija darivanja" održanog 17.12.2011. u Ivanić Gradu!

Podsjetimo, "Derbi darivanja" košarkaška je utakmica koju je organizirala studentska udruga FERBASKET. Košarkaši su stigli s dva fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, FER-a i PMF-a. Događaj je bio humanitarnog karaktera te su svi prihodi bili namijenjeni za rad udruge "Mali princ".

Komentari:

Opširnije...

I ove godine sudjelovali smo na popularnoj gospodarsko - turističkoj i gastronomskoj manifestaciji u Ivanić Gradu. Na 7. Bučijadi, 15. i 16. listopada, na tradicionalnom izložbeno - prodajnom sajmu buča, proizvoda i prerađevina od buča i ostalih eko-etno proizvoda, sudjelovalo je oko 130 izlagača. Lijepo vrijeme doprinijelo je dobroj posjećenosti manifestacije.

Kako nam je bilo pogledajte na fotografijama koje slijede...

Komentari:

Opširnije...

Udruga «Mali princ» 11.06.2011. godine sudjelovala je na 7. Obrtničkom sajmu: tradicija/gastronomija/turizam u organizaciji Udruženja obrtnika Ivanić Grad. Sajam se održao u Moslavačkoj ulici u Ivanić Gradu, a tijekom cijelog dana izlagalo je preko 40 izlagača iz Zagrebačke županije i šire.

Udruga «Mali princ» na 7. Obrtničkom sajmu izložila je radove koje članovi i volonteri izrađuju na kreativnim radionicama: kutijice za nakit, stolčeke, satove, ogledala, vješalice, teglice za cvijeće, slike i dr.

Komentari:

Opširnije...

U vrijeme igraonice, 16.02.2011., održao se Ples pod maskama i Izbor najljepše maske. Prinčevi i princeze su tako nakratko postali gusari, klaunovi, mačke, Pocahontas, vila i vještica.

Komentari:

Opširnije...

Udruga "Mali princ" organizirala je Božićno druženje za svoje članove, volontere i djelatnike. Na druženju je bilo jako veselo, kitili smo bor, pjevali božićne pjesme, igrali se, plesali. Došao nam je i Djed Božićnjak i donio puuuno poklona!!

Pogledajte kako nam je bilo...

Komentari:

Opširnije...

Udruga "Mali princ" sudjelovala je 18.12.2010. na Božićnom sajmu Grada Ivanić Grada koji je održan u Pučkom otvorenom učilištu. Posjetitelji sajma uživali su u raznolikoj ponudi božićnih ukrasa i prigodnih poklona, te u božićnom programu koji su pripremili učenici osnovnih i srednjih škola sa područja Grada. Kako su se na Božićnom sajmu proveli članovi i volonteri Udruge pogledajte na sljedećim fotografijama...

Komentari:

Opširnije...

Stranica 1 od 3