Mali princ


Sudjelovali smo na 9. Bučijadi u Ivanić Gradu,

19. i 20. listopada 2013.

Facebook podijeli

Udruga "Mali princ" provodi građansku inicijativu pod nazivom "Prinčevi i princeze, prijatelji okoliša!" kojoj su financijsku podršku dale Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva i Zaklada ZAMAH. Središnja aktivnost inicijative je radna akcija koju smo održali 07.10.2012. s ciljem čišćenja i uređenja okoliša oko Društvenog doma Šarampov Donji.

Facebook podijeli

Opširnije...

Evo i službenih fotografija sa "Derbija darivanja" održanog 17.12.2011. u Ivanić Gradu!

Podsjetimo, "Derbi darivanja" košarkaška je utakmica koju je organizirala studentska udruga FERBASKET. Košarkaši su stigli s dva fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, FER-a i PMF-a. Događaj je bio humanitarnog karaktera te su svi prihodi bili namijenjeni za rad udruge "Mali princ".

Facebook podijeli

Opširnije...

I ove godine sudjelovali smo na popularnoj gospodarsko - turističkoj i gastronomskoj manifestaciji u Ivanić Gradu. Na 7. Bučijadi, 15. i 16. listopada, na tradicionalnom izložbeno - prodajnom sajmu buča, proizvoda i prerađevina od buča i ostalih eko-etno proizvoda, sudjelovalo je oko 130 izlagača. Lijepo vrijeme doprinijelo je dobroj posjećenosti manifestacije.

Kako nam je bilo pogledajte na fotografijama koje slijede...

Facebook podijeli

Opširnije...

Udruga «Mali princ» 11.06.2011. godine sudjelovala je na 7. Obrtničkom sajmu: tradicija/gastronomija/turizam u organizaciji Udruženja obrtnika Ivanić Grad. Sajam se održao u Moslavačkoj ulici u Ivanić Gradu, a tijekom cijelog dana izlagalo je preko 40 izlagača iz Zagrebačke županije i šire.

Udruga «Mali princ» na 7. Obrtničkom sajmu izložila je radove koje članovi i volonteri izrađuju na kreativnim radionicama: kutijice za nakit, stolčeke, satove, ogledala, vješalice, teglice za cvijeće, slike i dr.

Facebook podijeli

Opširnije...

U vrijeme igraonice, 16.02.2011., održao se Ples pod maskama i Izbor najljepše maske. Prinčevi i princeze su tako nakratko postali gusari, klaunovi, mačke, Pocahontas, vila i vještica.

Facebook podijeli

Opširnije...

Udruga "Mali princ" organizirala je Božićno druženje za svoje članove, volontere i djelatnike. Na druženju je bilo jako veselo, kitili smo bor, pjevali božićne pjesme, igrali se, plesali. Došao nam je i Djed Božićnjak i donio puuuno poklona!!

Pogledajte kako nam je bilo...

Facebook podijeli

Opširnije...

Udruga "Mali princ" sudjelovala je 18.12.2010. na Božićnom sajmu Grada Ivanić Grada koji je održan u Pučkom otvorenom učilištu. Posjetitelji sajma uživali su u raznolikoj ponudi božićnih ukrasa i prigodnih poklona, te u božićnom programu koji su pripremili učenici osnovnih i srednjih škola sa područja Grada. Kako su se na Božićnom sajmu proveli članovi i volonteri Udruge pogledajte na sljedećim fotografijama...

Facebook podijeli

Opširnije...

Stranica 1 od 3