Mali princ


Sukladno „Odluci  o dodjeli bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2023./2024.“ koju je 17.11.2023. objavilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Udruga „Mali princ“ je ostvarila pravo na 14.855,38€ za provedbu projekta „Učenje s Malim princem – faza II.“.

Facebook podijeli

Opširnije...

Shodno Odluci o dodjeli  financijskih sredstava za (su)financiranje programa i projekata pravnih osoba temeljem Javnog poziva za podnošenje prijava pravnih osoba za (su)financiranje programa i projekata Zaklade „Hrvatska za djecu“ od 23. svibnja 2023., projekt naše Udruge je već drugu godinu dobio pozitivnu ocjenu te ostvario pravo na 4.225,89 €.

Facebook podijeli

Opširnije...

Tijekom proteklih tjedan dana, dopredsjednica Vlatka Richter i voditelj Stručne službe Arijan Svilić su posjetili OŠ Đure Deželića, OŠ Stjepana Basaričeka, OŠ braće Radića i OŠ Milke Trnine, ujedno partnerske organizacije na našem projektu „Učenje s Malim princem“ kojeg u ovoj fazi sufinancira Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Facebook podijeli

Opširnije...

Stranica 1 od 18