Mali princ


U sklopu projekta ''Prijatelji u igri i učenju'' Udruga Mali Princ će 28.09.2021. u Hotelu Sport u Ivanić-Gradu održati ''Radionicu za volontere VOLIM VOLONTIRAT''. Projekt ''Prijatelji u igri i učenju'' sufinancira Zagrebačka županija i tako pomaže Udruzi da prenese važnu poruku solidarnosti. Udruga Mali Princ od osnivanja motivira i aktivno potiče stanovnike Ivanić-Grada i okolice na uključivanje u volonterske aktivnosti, a radionicom će im se nastojati dati još jedan razlog više da ulože svoje vrijeme za dobrobit zajednice.

Facebook podijeli

Opširnije...

Iza nas su vrući ljetni dani koje su korisnici ispunili raznim aktivnostima u Udruzi.

Kreativne radionice donijele su pregršt zabave i smijeha prilikom izrade raznih ljetnih motiva. Vrijedne ruke naših korisnika, uz pomoć voditeljice Melite, vješto su izradile ukrase od papira, vune, spužve...

Facebook podijeli

Opširnije...

 

U sklopu projekta „Samo želim priliku – socijalna i radna integracija osoba s invaliditeta“ kojeg financijski podržava Zaklada GNK Dinamo „Nema predaje“, 7. i 8. lipnja 2021. godine, Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali princ“ održala je tri edukativne radionice „Razlike nisu važne“ u Dječjem vrtiću Ivanić-Grad.

Facebook podijeli

Opširnije...

U mjesecu svibnju bilo smo aktivni i vrijedni! Održali smo niz radionica i aktivnosti za naše članove, od kojih se većina provodila u sklopu prve godine provedbe Trogodišnjeg programa "Rastmo s Malim princem".

Facebook podijeli

Opširnije...

U srijedu, 26. svibnja 2021., naša Udruga "Mali princ" održati će sportski susret na Sportskom parku Zelenjak. Svi članovi su pozvani da nam se priključe i sudjeluju u sportskom danu!

Facebook podijeli

Opširnije...

Stranica 1 od 14