Mali princ


Stiglo nam je proljeće, a s njim se bliži i Uskrs, pa su se naši članovi uz pomoć volontera, potrudili izraditi prekrasne radove. Na našim veselim, kreativnim radionicama ukrašavale su se pisanice i izrađivali proljetni cvjetni vjenčići.

Facebook podijeli

Opširnije...

Bliži nam se kraj 2021. godine, kroz koju se odvijao niz kreativnih radionica na kojima su redovno sudjelovali naši članovi i volonteri. Lakša integracija osoba s invaliditetom u lokalnu zajednicu i stvaranje okruženja u kojem svi imaju jednaka prava i mogućnosti primarni je cilj održavanja radionica. Pružanje prilike našim članovima da pokažu svoje kreativne vještine, rezultiralo je prekrasnim kreativnim radovima koje smo odlučili podijeliti s Vama.

Facebook podijeli

Opširnije...

Još jedna vesela kreativna radionica je iza nas. Okupili smo se kako bi ukrasili predmete kojima ćemo nadopuniti svoj kutak i taj smo cilj i ostvarili. Uz pregršt veselih boja, ukrasa i šljokica, u opuštenoj i veseloj atmosferi, svatko je izabrao ono što mu se najviše sviđa. Neki su svoje predmete ponijeli kući, a neke ćemo Vam sada predstaviti u našem kutku.

Facebook podijeli

Opširnije...

Dobro došli u naš kutak „Doniraj-daruj“! Stiglo je vrijeme za predstavljanje prvih fotografija radova i predmeta koje su izradili i ukrasili naši dragi članovi i volonteri. Kao što smo i ranije rekli, zbog novonastale situacije uzrokovane pandemijom COVID-19, otkazana je većina gradskih događanja na kojima smo mogli predstaviti i pokazati sve ono što smo izradili. Našim članovima želimo omogućiti da pokažu svoje kreativne vještine svima Vama, pa smo se zato odlučili upoznati Vas i uključiti Vas u naš rad na ovaj način.

Facebook podijeli

Opširnije...

Kreativne radionice u „Malom princu“ odvijaju se već duži niz godina, a na njima redovno sudjeluju naši dragi članovi i volonteri. Rezultat su prekrasni kreativni radovi u koje je uloženo puno pažnje i ljubavi. Radove redovito izlažemo na različitim manifestacijama kako bismo našim članovima, djeci s razvojnim teškoćama i osobama s invaliditetom, osigurali priliku da svima pokažu svoje kreativne vještine. Naš je prioritetni cilj njihova lakša integracija u lokalnu zajednicu i stvaranje okruženja u kojem svi imaju jednaka prava i mogućnosti.

Facebook podijeli

Opširnije...