Mali princ


U sklopu Trogodišnjeg programa Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Udruzi su odobrena financijska sredstva u iznosu od 165.000 kn, pomoću kojih ćemo omogućiti našim članovima besplatne terapije, radionice, igraonice, Klub kreativaca, te brojne ljetne aktivnosti kroz Slobodno vrijeme uz organiziranu podršku.

Stiglo nam je ljeto, a s njime i brojne nove aktivnosti koje smo pripremili za naše članove. U sklopu Programa biti će provedene razne aktivnosti, a jedna od njih je Slobodno vrijeme uz organiziranu podršku, koja je trajati dva mjeseca, kroz srpanj i kolovoz.

Cilj navedene aktivnosti je stvaranje sadržaja i aktivnosti za kvalitetno provođenje slobodnog vremena i socijalnog uključivanja kroz osposobljavanje mladih osoba s invaliditetom za samostalnost, neovisno  življenje i samozastupanje. Tijekom srpnja i kolovoza u Udruzi će ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom u trajanju od 9 do 13 sati biti provedene razne aktivnosti poput razvijanja radnih navika, vrtlarstva, domaćinstva, kreativnog rada, organiziranih odlazaka na sportske i kulturne događaje, a sve sa ciljem učenja novih vještina i osnaživanja članova naše Udruge. Aktivnost će voditi soc.pedag.Maja Romanić, a svi zainteresirani članovi mogu nam se slobodno javiti za sudjelovanje.

 

Igraonica će se nastaviti održavati cijelo ljeto, u našem uobičajenom terminu, srijedom od 17.30 do 19.30sati.

Terapije će se nastaviti održavati ponovno od rujna, nakon ljetne stanke.

Vidimo se u ponedjeljak, u 9.00 sati u Udruzi „Mali princ“! :)

 

Facebook podijeli