async defer crossorigin="anonymous"

Sunce, ljetne vrućine, odmor i dobro društvo! Iako daleko od mora, uživamo u dugom, toplom ljetu. A praznike su nam uljepšali ljudi dobrog srca iz naše lokalne zajednice, poklonima iznenađenja koji su razveselili naše članove na Igraonici!

 

Iako smo morali malo prilagoditi naše ljetne aktivnosti i odgoditi aktivnosti "Slobodno vrijeme" za korisnike, nastavili smo uspješno s provedbom naših uobičajenih aktivnosti Igraonice, svake srijede u poslijepodnevnom terminu. Družimo se svaki tjedan, uz razgovor, crtanje, društvene igre, glazbu, boravak vani na igralištu i kreativne aktivnosti. Na igraonicama vježbamo socijalizacijske vještine, gradimo prijateljstvo i učimo pozitivne vrijednosti u grupi, a voditeljicama Igraonice koje organiziraju aktivnosti i brinu da sve prođe u najboljem redu, dobro dođe predah od uobičajenih uredskih poslova, pa se veselimo tjednim aktivnostima s našim članovima kroz igru i druženje. Često nam se pridruže i volonteri, koji nam pomažu u pripremi prostora i materijala, realizaciji aktivnosti i novim idejama.

Jučerašnju Igraonicu dodatno nam je uljepšala donacija igračaka, koju smo podijeli našim članovima na Igraonici. Izbor je bio raznolik, plišane igračke, slagalice, društvene igre, kreativni materijal. Djeci i osobama s invaliditetom dali smo priliku da sve razgledaju i sami odaberu za sebe ono što im se najviše sviđa. Sreća i veselje na njihovom licu najbolji su pokazatelj koliko nam znače ovakve prigode, i kako je ponekad malo potrebno da bi se napravilo puno! Veliko hvala!

Želimo našim članovima puno zabave, istraživanja novih vještina i kvalitetno ispunjeno slobodno vrijeme uz nove igračke!