Mali princ


U drugoj godini Trogodišnjeg programa "Rastimo s Malim princem" završavamo s aktivnošću „Slobodno vrijeme uz organiziranu podršku“. Aktivnost je dio Programa financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

U zadnjem tjednu smo se zahvalili svima koji su pridonijeli uspješnom ostvarenju projekta i aktivnosti!

Početak tjedna je obilježilo gostovanje na Obiteljskom radio Ivaniću na kojem smo govorili o aktivnostima koje smo proveli u proteklom vremenu i o suradnji sa svim članovima lokalne zajednice. Članovi su govorili o aktivnostima koje su im se posebno svidjele i nešto o sebi. Ovim posjetom članovi su osvijestili važnost javnog informiranja te kako je to biti u radijskoj emisiji. Nakon radija otišli smo na pizzu i tamo se počastili i zabavili u društvu predsjednika Udruge, Stručne službe i volontera.

 

Sljedeći dan smo posjetili Gradsku upravu Ivanić-Grada gdje nas je dočekao zamjenik gradonačelnika, gospodin Tomislav Cuvaj. Predsjednik Udruge, gospodin Dubravko Pavković, zahvalio je gradskim čelnicima na suradnji i ustupljenom prostoru u kojem se odvija rad i sve aktivnosti Udruge. Gospodin Cuvaj je obećao da će se suradnja nastaviti te da će i dalje podupirati rad Udruge. Pozvao nas je u razgledavanje novih prostorija Visoke škole Ivanić-Grad te smo iz prve ruke imali priliku vidjeti gdje će studenti slušati predavanja te o čemu će učiti. Ovaj posjet i obilazak je bio značajan za članove jer su uvidjeli da su važni lokalnoj zajednici te je to pozitivno utjecalo na razvoj njihova samopouzdanja. Nakon obilaska smo odlučili napraviti iznenađenje za naše volontere pa smo im napisali poruke i nešto nacrtali.

   

Sredina tjedna bila je rezervirana za naše volontere, iako to oni nisu znali te za rođendan našeg člana Nikole. Kada smo se svi okupili, Nikola nas je počastio pa smo mu rođendan čestitali pjesmom. Poslije proslave rođendana na red su došli volonteri. Mateja, Lana, Maja, Tihana, Petra, Josipa, Iva i Anamaria su od nas zaslužile jedno veliko hvala, čokoladu i zahvalnicu za sve provedeno vrijeme s nama te nesebično pomaganje i sudjelovanje u svim aktivnostima. Članovi su im izrecitirali pjesmu koju su naučili napamet i na taj način im se osobno zahvalili i pokazali da znaju prepoznati prave ljudske vrijednosti.

   

Zadnji dan smo proveli u pisanju izvješća o svim provedenim aktivnostima koje su na nas ostavile poseban značaj te su članovi, uz pisanje kratkog izvješća, ispunjavali i evaluacijske listiće u kojima su se izjasnili da su im aktivnosti bile lijepe i da se vesele novim druženjima i učenju. Svakom članu smo poklonili fotoalbum s desetak fotografija s ljetnih aktivnosti, kako bi im ovo ljeto ostalo u što dužem i ljepšem sjećanju!

Još jednom hvala svima koji su nam poklonili svoje vrijeme,

naučili nas nešto novo, s nama se zabavljali i smijali

te tako učinili život ljepšim!

 

Facebook podijeli