Mali princ


Slika U subotu, 20. travnja 2013., s početkom u 19:00 sati održana je frizersko - modna revija "Zurka Show is back". Revija, koja se u subotu održala po prvi puta nakon 2006. godine, bila je humanitarnog karaktera - sav prihod od ulaznica organizatori su darovali Udruzi roditelja djece i osoba s invaliditetom "Mali princ" i Klubu osoba s invaliditetom "Duga".

Revija, čija je glavna organizatorica Marina Hrastić, a pokrovitelj Grad Ivanić Grad napunila je kino dvoranu Pučkog otvorenog učilišta Ivanić Grad.

Slika

Nakon otvorenja revije u izvedbi ženskog vokalnog sastava Ive, gradonačelnik Boris Kovačić obratio se prisutnima te pozdravio ovu humanitarnu inicijativu kao uvijek dobrodošlu u našem Gradu.

Publici su se zatim predstavili frizerski saloni s lokalnog područja : A - profil, Don, Evita, L'Art, Glamour, Donna, Kriss. Svi saloni pokazali su svoja frizerska umijeća koja su oduševila publiku.

U programu su također sudjelovali Aleksandra Srebačić u duetu s Vidom Bilandžićem, učenici 3g razreda SŠ "Ivan Švear" i Twirling klub Ivanić. Za glazbenu atmosferu bili su zaduženi DJ Damir i DJ Hrvoje.

Naši prinčevi i princeze izrazili su veliko zadovoljstvo ovom frizersko - modnom revijom uz želju da ovakvih događanja bude puno više.

Slika Slika {mosimage}

Facebook podijeli