Mali princ


U srijedu, 08. studenog 2017. godine, već po dobro uhodanoj rutini, u udruzi „Mali princ“ odvila se još jedna (ne)obična igraonica.

U dobro nam već znano vrijeme, od 17:30 – 19:30, ispočetka ništa nije ukazivalo da će ova igraonica biti drugačija od ostalih. Da bi razbili tu rutinu, nakon uvodnog druženja s našim uvijek veselim malim i velikim prinčevima kroz društvene igre, došlo nam je vrijeme i za novost, koja je jedva dočekana od strane naših članova.

Kada je naša teta Srđana priopćila članovima da ih očekuje uvježbavanje dvije pjesme za nadolazeći „Zurka show“, veselju članova, posebno onih najmlađih, nije bilo kraja. Svi su se kao jedan dali u izvršavanje tog zadatka, što je bila prava milina za gledati. Raspjevanim prinčevima i princezama pridružili su se i njihovi volonteri, voditelji te roditelji spontano potaknuti tom atmosferom. Ovo je bila prva takva proba za nadolazeću nam „Zurku“ te nas veseli činjenica da ćemo do kraja mjeseca imati još rasplesanih igraonica.

Naime, radi se o uvježbavanju dvije pjesme s kojom će Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali princ“ i „Tvornica smijeha“ zajedno nastupiti na ovogodišnjem „Zurka showu“.

Daniel Hanžek

Facebook podijeli