Mali princ


Udruga „Mali princ“ ovu je srijedu započela s provedbom online aktivnosti za naše članove. Zbog trenutne situacije s pandemijom COVID-19, nismo u mogućnosti provoditi aktivnosti u prostoru Udruge, pa smo tako preselili svoje radionice u online okruženje.

Kreativne radionice i radionice za socijalno aktiviranje i uključivanje korisnika, Udruga provodi u sklopu trogodišnjeg programa „Rastimo s Malim princem“ kojeg financijski podržava Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Članovi će u skladu s tim, svaku srijedu dobiti „domaći zadatak“ za koji će imati par dana da ga odrade ukoliko žele (sudjelovanje je dobrovoljno), a mi ćemo, nakon svake radionice, online objaviti sve što su izradili!

Prva na redu bila je kreativna radionica, a kako se nalazimo u predblagdanskom razdoblju, članovi su dobili zadatak da izrade ukrase za stol/policu i bor od materijala koje imaju kod kuće.

Članovima su predstavljena 2 ukrasa: snjegović i „lizalica“, a oni su mogli izabrati koji im se više sviđa i kojeg će izraditi kod kuće uz malu pomoć svojih ukućana, a ukoliko žele, mogli su napraviti oba. Također, zamolili smo svoje članove da fotografiraju izradu ukrasa te gotovi ukras na kraju, kako bismo slike ukrasa mogli podijeliti sa svima!

Hvala našim prinčevima i princezama koji su bili jako kreativni, snalažljivi i zaposleni, a Vi u nastavku možete vidjeti kako izgledaju njihovi ukrasi! Također, uz fotografije ukrasa naših članova možete pronaći i upute za izradu, pa ukoliko ste zainteresirani, slobodno se priključite i izradite ukrase sa svojom djecom (a možete i sami)!

Uživajte u fotografijama!

Fotografije ukrasa naših članova:

Kako izraditi snjegovića?

Kako izraditi "lizalicu" za bor?

Facebook podijeli