Mali princ


Kako smo i započeli prošlog puta, ovaj put smo samo nastavili u istom tonu naših (ne)običnih igraonica. Pošto nam je u srijedu, 15. studenog 2017. godine bila druga raspjevana igraonica, za nas djelatnike, volontere kao i za naše male i velike članove udruge „Mali princ“, to spada već u sferu uobičajenih nam igraonica.

Ovog puta, na našoj raspjevanoj i rasplesanoj igraonici, na probi za „Zurka show“, na čelu sa njihovim tetama Aleksandrom i Ivanom, našim malim i velikim prinčevima i princezama pridružili su se i klinci iz „Tvornice smijeha“. Naime, na ovogodišnjoj Zurki, 30.11.2017. udruga „Mali princ“ nastupit će zajedno sa „Tvornicom smijeha“ te otpjevati par pjesama. Tako da ćemo, na svakoj idućoj probi, imati i društvo vesele ekipe iz „Tvornice smijeha“.

Upravo za tu priliku, odmah po dolasku, nakon što su se raskomotili i malo udomaćili uz igre, klinci iz „Tvornice smijeha“ i njihova teta Aleksandra, krenuli su sa pjevanjem kako bi se zagrijali prije probe. Nedugo potom pridružili su im se i naši članovi, te je bio čisti užitak gledati i slušati te dvije ekipe na djelu. Privučeni tom glazbenom atmosferom, naposljetku su im se priključili i roditelji, volonteri, kao i zaposlenici naše udruge, i time na pravi način započeli ovu našu suradnju.

Facebook podijeli