Mali princ


U četvrtak, 30.11.2017. održana je četvrta modno-frizerska revija Zurka show, humanitarnog karaktera, u organizaciji Udruženja obrtnika Ivanić-Grad, a prihod je bio namijenjen našoj Udruzi Mali princ. U sklopu manifestacije nastupali su brojni izvođači, a udruga je nastupala zajedno s Tvornicom smijeha uz dvije pjesme i prigodnu koreografiju.

Sve je prošlo uz puno smijeha, glazbe i veselja. Ovim putem želimo svima zahvaliti od srca!
...svim dragim gostima, izvođačima, volonterima i posebno organizatorima -za donacije, za nastup, za podršku i svaku pohvalu i lijepu riječ! Sretni smo što ste uvijek uz nas i što smo imali priliku biti dio ovako posebnog događaja!
Bilo nam je prelijepo sudjelovati, družiti se na probama i sklapati nova prijateljstva s mališanima iz Udruge Tvornica smijeha, za koja se nadamo da će se nastaviti i nakon Zurke. Posebno nam je drago što su nam nastup uljepšali "Ella rukotvorine" izradivši nam prekrasne unikatne šosiće, haljinice, rajfiće.

Hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali i pomogli da ovaj događaj ostane u najljepšem sjećanju našoj djeci i da ponesu puno lijepih uspomena!

Facebook podijeli