Mali princ


U srijedu,23. studenog 2016. godine, u sali Društvenog doma u Donjem Šarampovu, odvila se možda jedna od najveselijih igraonica.

Pošto nam je ovo bila zadnja igraonica prije dugo očekivanog nam Zurka showa, tako smo i u ovu igraonicu umetnuli malu dozu kreativnosti i prihvatili se izrade božičnih ukrasa koje ćemo našim sugrađanima prezentirati na Zurki. Ali ovoga puta nije Zurka bila jedini poticaj našem kreativnom duhu. Ovoga smo se puta,osim priprema za nadolazeću nam Zurku, izrade božićnih ukrasa i priprema jednog malog iznenađenja, kao našeg prinčevskog doprinosa Zurki, uhvatili smo se i ukrašavanja kuglica od stiropora za jednu posebnu prigodu. Izgleda da se za „Mali princ“ nadaleko čuje, tako smo dobili poziv iz Zagreba, iz Eurocentra u Miramarskoj gdje su nam rekli kako bi htjeli svoj bor okititi kuglicama koje izrađuju naši članovi.

Tako smo se s velikim guštom bacili na  posao. Kuglice i zvončiće od stiropora obojali smo akrilnim bojama te ih potom ukrasili salvetnom tehnikom i šljokicama. Baš svi, i veliki i mali prinčevi, kao i njihovi voditelji i volonteri, kao i roditelji, dali su mašti na volju te su u tom kreativnom zanosu, ubrzo svjetlo dana ugledale i prve okićene  kuglice. Nama voditeljima posebno je  bilo drago kako su se naši mali prinčevi primili bojanja kuglica. Sudeći po svemu ovome, Božić kod nas kao da je već počeo. U svom tom kreativnom zanosu, dva sata su nam i prebrzo prošla, uz puno smijeha i zabave vrijeme nam je i ovoga puta prebrzo proletjelo. Uz druženje, kreativni rad te pripreme za Zurka show završili smo ovaj miks od igraonice i kreativne radionice.

Autor članka: Daniel Hanžek

Facebook podijeli