Mali princ


Za prosinac inače kažu da je mjesec dobrih djela, ali i studeni bi se, po svemu sudeći, isto takvim mogao nazvati. Tek što smo bili završili priču oko Bučijade, gospođa Marina Hrastić, iz udruženja obrtnika Ivanić – Grada, predložila nam je zanimljivu ideju. Ideja je bila da će se i ove godine organizirati frizersko - modna revija Zurka show na kojem će se sav prikupljeni prihod donirati za udrugu „Mali princ“.

Na Zurka showu će vam tako, uz frizerske salone koji će predstaviti svoje vještine u izradi raznih frizura, svoj bogati asortiman predstaviti i butici. U zabavnom dijelu zabavljat će vas ŽVS Ive i akrobatski rock 'n' roll klub „Megarock“.

Među svim tim naći će se ponešto i iz našeg „prinčevskog“ asortimana. A s obzirom na predbožićno razdoblje koje nam se polako približava, u ponudi ćete moći razgledati i jedinstvene božićne ukrase koje su marljivo izradile ruke naših malih i velikih članova.

Kao šećer na kraju, prinčevi, skupa sa svojim voditeljima, svake srijede neumorno rade kako bi se publici prikazali u svom najboljem izdanju te vam spremaju jedno posebno iznenađenje, o kojem će se, uvjereni smo, još dugo nakon ovoga pričati. Karte za ovaj događaj možete već sada kupiti u Pučkom otvorenom učilištu u Ivanić – Gradu po cijeni od 10 kuna. Požurite što prije po svoje ulaznice.

 

MJESTO RADNJE: PUO Ivanić – Grad (kino sala)

VRIJEME RADNJE: 25.11. (petak), 19:00 sati

ULAZ: 10 kuna

 

Pozivamo Vas sve da nam se pridružite. Stoga slobodno navratite i zabavite se uz ovu frizersko – modnu reviju i naše male prinčeve. Vidimo se u petak :)

Autor članka: Daniel Hanžek

 

Facebook podijeli