Mali princ


U subotu, 24.03.2018., s početkom u 18.00 sati, u Društvenom domu Šarampov Donji u Ivanić-Gradu održana je redovna godišnja/izborna skupština kojoj su prisustvovali članovi te zaposlenici udruge. Skupštinu je otvorio predsjednik udruge Dubravko Pavković i zahvalio svima prisutnima na dolasku te ih pozvao na aktivno sudjelovanje. Nakon izbora radnog predsjedništva, voditeljica stručne službe Andrea Chircovici utvrdila je broj redovnih članova, te broj prisutnih članova. Skupština je tada započela s radom.

Prisutnima je voditeljica programa i projekata Srđana Šimac predstavila godišnje izvješće o aktivnostima i radu Udruge u 2017. godini. Članovi su imali priliku vidjeti slike s raznih aktivnosti, ali i pogledati neke kraće snimke. Također su dobili priliku izraziti svoje mišljenje o tome što bi voljeli i željeli da se preko udruge pokuša omogućiti djeci i odraslim članovima. Predstavljeni su im projekti i aktivnosti provođeni kroz 2017. godinu, sudjelovanja na različitim događanjima, odlasci na edukacije, manifestacije. Uslijedio je financijski izvještaj za 2017. godinu, voditeljice stručne službe Andree Chircovici, koja je detaljno objasnila stavke prihoda i rashoda. Član Nadzornog odbora Branko Hren izvijestio je o radu istog u 2017. godini. Izvješća su jednoglasno prihvaćena od strane Skupštine.

 

Budući da su dopredsjednica Udruge Gordana Kožić Tomašević, predsjednik Nadzornog odbora Daniel Hanžek i članica Nadzornog odbora Željka Medved zatražili razrješenje s tih dužnosti, istih su i razriješeni. Za novog dopredsjednika Udruge izabran je Čedomir Kušar, za predsjednika Nadzornog odbora Branko Hren, za članicu Predsjedništva Vlatka Richter. Za članove Nadzornog odbora izabrani su Dane Benčić i Darko Mirt. 

Bivšem predsjedniku Nadzornog odbora Danielu Hanžeku, uručen je prigodan poklon i zahvala za sav doprinos Udruzi tokom godina provedenih u radu u istoj.

 Svim članovima na Skupštini podijeljene su i prigodne Uskrsne donacije.

Po završetku službenog djela Skupštine članovi su nastavili s druženjem te su počašćeni večerom.

 

Autor članka: Vlatka Richter

Facebook podijeli