Mali princ


U subotu, 21.12.2019., s početkom u 18.00 sati, u Hotelu Sport u Ivanić- Gradu održana je izvanredna skupština Udruge „Mali princ“. Skupštini koju je pozdravnim govorom otvorio predsjednik Udruge, Dubravko Pavković,  su prisustvovali članovi, zaposlenici i volonteri. Nakon što je voditeljica stručne službe Srđana Šimac utvrdila broj redovnih članova, te broj prisutnih članova, skupština je počela.
Voditeljica je članovima predstavila godišnji program rada Udruge za 2020. godinu, te financijski plan Udruge za 2020. godinu. Ukratko su iznesene glavne stavke za nadolazeću godinu.  S obzirom na povećanje troškova Udruge, Predsjednik je predložio da se godišnja članarina povisi što su svi članovi jednoglasno prihvatili.


 


Nakon završetka službenog dijela počeo je tradicionalni božićni domjenak koji su otvorili naši prinčevi i princeze, zajedno s Nikolinom, s pjesmom Hodaj. Nakon njihovog nastupa ih je iznenadio Djed Božićnjak koji je svim članovima, od onih najmlađih do onih malo starijih, podijelio njihove poklone.

Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali u darivanju. Pod našim borom našlo se, zahvaljujući Vama, 80 poklona za naše članove, a nama je osmijeh na licima naših članova dovoljan poklon ovog Božića
 

Od srca hvala:

Udruženje obrtnika, OŠ Stjepana Basaričeka, OPG Mihalj, Srednja škola, DM, Dani, Konzum, Plodine, obitelj iz Australije, Patricija Hodžić, Romana V. Franjić, Rosana Horvatinović, Barbara Boltiš, Ružica Cunj, Ivana Pekez, Iva Jakopčić, Tihana Mihalj, Patricia Ivanković, Andrea Chircovici, Patricia Pucelj, Petra Pribolšan, Katica Miljan, Mirjana Nenadić Perešin, Sanja Sirovec

 

Sretan Božić i novu godinu žele Vam svi članovi i zaposlenici Udruge „Mali princ“!

Facebook podijeli