Mali princ


U subotu 25. ožujka 2017., s početkom u 17:00 u prostoru Društvenog doma Šarampov Donji u Ivanić-Gradu održali smo redovnu godišnju Skupštinu. Skupštini su prisustvovali članovi i zaposlenici Udruge.

Ova Skupština donijela je i promjene koje se odnose na osobe ovlaštenu za zastupanje Udruge.

Skupštinu je svečano otvorila Gordana Kožić Tomašević, predsjednica Udruge te pozdravila sve prisutne. Nakon odabira Radnog predsjedništva te utvrđivanja broja redovnog članstva i broja prisutnih članova, Skupština je započela s radom.

Prisutnima na Skupštini predstavljeni su Godišnji izvještaj o radu u 2016. godini te Financijski izvještaj za 2016., a koji su od strane Skupštine jednoglasno prihvaćeni. Članovima Skupštine tako su predstavljeni: projekti i aktivnosti koje smo provodili u 2016. godini, a od kojih se neki projekti još uvijek aktivno provode i traju (projekti „I ja imam svoje ja“, „Prijatelji u igri i učenju“, „Čujem te iako ne pričaš“, „Pomoćnik u nastavi“), zatim sudjelovanje na različitim događajima, manifestacijama i edukacijama, suradnja s raznim dionicima, rad Tijela upravljanja, stručnih suradnika i voditeljice Stručne službe te rad volontera. Prisutni su imali uvid u financijski izvještaj za 2016. uz objašnjenje stavki prihoda i rashoda.

Na Skupštini je donesena i odluka o imenovanju novih osoba ovlaštenih za zastupanje Udruge. Predsjedništvo Udruge predložilo je odgovarajuće izmjene koje bi dovele do najboljeg funkcioniranja u radu Udruge te su se u skladu s tim svi članovi jednoglasno složili da nove osobe ovlaštene za zastupanje Udruge budu Dubravko Pavković, predsjednik Udruge, te Gordana Kožić Tomašević, dopredsjednica Udruge.

Slijedilo je predstavljanje plana rada i financijskog plana za 2017. godinu.

Nakon službenog dijela Skupštine prisutni su nastavili s neformalnim druženjem.

 

Facebook podijeli