Mali princ


U subotu, 16.12.2023. godine, u 18:00 sati održana je izvanredna Skupština Udruge „Mali princ“ u Domu Alojza Vulinca. Na Skupštini su sudjelovali članovi i zaposlenici Udruge, a pozdravnim govorom otvorila ju je Predsjednica Udruge Maja Dragija.

Nakon što je voditelj Stručne službe Arijan Svilić utvrdio broj redovnih članova te broj prisutnih članova, Skupština je počela.

Voditelj je članovima predstavio operativni i financijski plan rada Udruge za 2024 godinu. Ukratko su iznesene glavne stavke za nadolazeću godinu te su i operativni i financijski plan jednoglasno usvojeni.

Na samom kraju članovima se još jednom obratila Predsjednica te ih zamolila da se jave Stručnoj službi Udruge ukoliko imaju nekih nejasnoća u vezi terapija i aktivnosti koje se provode, ali i ako imaju neki prijedlog ili savjet. Voditelj stručne službe zamolio je prisutne da ispune kratki upitnik o zadovoljstvu uslugama koje pruža Udruga, nakon čega je Skupština službeno završena.

Neki od članova još su se malo zadržali kako bi međusobno porazgovarali i izmijenili iskustva te se počastili ponuđenim kroasanima i sokovima.

Facebook podijeli