Mali princ


Na završetku uspješne poslovne godine u Udruzi „Mali princ“ održan je Božićni domjenak, uz podjelu darova djeci i članovima te Izvanredna Skupština.

Na početku susreta održana je Izvanredna Skupština te je nazočnima predstavljen Godišnji program rada Udruge za 2018. godinu i Financijski plan rada Udruge za 2018. godinu. Ukratko su iznesene glavne stavke za nadolazeću godinu te je naglašeno kako Udruga u 2018. godini nema pokriveno financiranje osnovne djelatnosti, budući da nismo bili u mogućnosti javiti se na natječaj Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Planira se provođenje osam projekata: Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku - Trogodišnji program (II. godina provedbe od 1.6.2018.) te projekt „I ja imam svoje ja“, zatim projekti i programi preko Grada Ivanić-Grada, Zagrebačke županije te općina Križ i Kloštar Ivanić, zatim apliciranje na natječaje Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva (Institucionalna podrška), Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (pomoćnici u nastavi), te Ministarstva znanosti i obrazovanja (radionice u školama s ciljem poticanja integracije djece s teškoćama u razvoju). Godišnji program rada Udruge i Financijski plan rada Udruge za 2018. godinu jednoglasno su usvojeni.

Nakon Skupštine, uslijedio je zabavno-glazbeni Božićni program, uz recitacije dječjih pjesmica koje su nam vratile lijepa sjećanja. Nakon kratkog programa slijedio je dolazak Djeda Božićnjaka i podjela darova djeci i članovima Udruge. 

Ove smo godine po prvi puta, a uz pomoć brojnih donatora s lokalnog područja, proveli aktivnost Pismo Djedu Božićnjaku. Naši članovi napisali su pismo Djedu Božićnjaku te izrazili svoje želje, a donatori su omogućili njihovo ostvarivanje. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su se aktivno uključili u ostvarivanje božićnih želja te na taj način uljepšali blagdane našim malim i velikim članovima.

Od srca HVALA:

IVA-Z, Salvus, Gradska knjižnica Ivanić-Grad, Ugostiteljski obrt ROŠO, 4M pizzeria, Metel, Ivakop, Auto Sport Sekulić, Zlatarnica Sabina,

Matrix VIP Centar Ivanić - Grad, Dunaj d.o.o., Caffe bar Shark, Sposata, Obiteljski radio Ivanić, Obrt za Eko igračke obitelji Adamović.

Facebook podijeli