Mali princ


U petak, 02.12.2022. godine, u 18:00 sati je održana izvanredna/izborna Skupština Udruga „Mali princ“ u Domu Alojza Vulinca.

U sklopu ove Skupštine se usvojio operativni i financijski plan za 2023. godinu te je došlo do izmijene članova Predsjedništva Udruge.

Naime, Dubravko Pavković, Čedomir Kušar, Željkica Kirin i Ivica Vuković više nisu članovi Predsjedništva, već su ih zamijenile Maja Dragija na poziciji Predsjednice, Vlatka Richter na poziciji Dopredsjednice te Suzana Vučak , Viktorija Jelšik Prebeg i Paula Škrlec na pozicijama članica Predsjedništva.

Dubravku, Čedomiru, Željkici i Ivici zahvaljujemo od srca za sav trud, zalaganje i odgovornost prema djelovanju Udruge koje su iskazali tijekom posljednjih 16 godina.

Podsjećamo, Udrugu „Mali princ“ su 2007. godine osnovali Dubravko i Čedomir s idejom okupljanja roditelja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom s područja Ivanić-Grada i okolice.

Tijekom posljednjih gotovo 20 godina, a zahvaljujući njihovom svakodnevnom trudu, Udruga „Mali princ“ je porasla sa svega nekoliko članova na više od 205, koliko ih broji danas.

Njihova ideja o udruzi koja će okupiti osobe s invaliditetom je rezultirala Udrugom „Mali princ“ koja je trenutno najveća udruga s istočne strane Zagrebačke županije koja se bavi ovom djelatnošću te svakodnevno aktivno djeluje u području pružanja socijalnih usluga djeci s TUR i OSI kroz niz aktivnosti i terapija.

Još jednom im zahvaljujemo na svemu što su učinili, a novoj ekipi želimo svu sreću u daljnjem radu!

Facebook podijeli