Mali princ


Studeni je na izmaku, a kako je to već slučaj u Malom Princu, i ovaj mjesec ispunili smo mnogobrojnim aktivnostima. Na našoj listi aktivnosti možete pronaći svašta, od radionica socijalnih vještina i životnih kompetencija, preko informatičkih pa sve do kreativnih radionica, sportskih aktivnosti ili dramsko terapeutskih radionica. Za svakog po nešto, ovisno o interesima naših korisnika.

Da mašta može svašta zna naša stručna suradnica Melita Kušar, na čijim radionicama svakog tjedna nastaju zanimljive rukotvorine koje nas iznova ostavljaju bez teksta. Na njenim radionicama sve je timski rad, a zadovoljstvo odrađenim poslom podjele osmijehom kojeg nose i kući.       

Informatičke radionice vodi naš stručni suradnik Ivan Tominac, a iako su usmjerene razvoju računalnih kompetencija koje korisnicima mogu pomoći pri traženju posla, dobre zabave nikad ne nedostaje. Korisnici znanja usvajaju mahom kroz zanimljive i praktične zadatke bazirane na učenju kroz igru.

Na radionici socijalnih vještina i životnih kompetencija naši korisnici i ovaj mjesec usvajali su znanja koja će im pomoći prilikom lakšeg snalaženje u svakodnevici, na dramsko-terapeutskim radionicama različitim metodama poticala se kreativnost u razmišljanju, a svi ljubitelji sportskih aktivnosti uživali su u plivanju, karateu i nogometu.

U prostorima naše Udruge navikli smo spajati ugodno s korisnim, a s takvim pristupom nastavit ćemo i u prosincu kojem se već veselimo. 

 

Facebook podijeli