Mali princ


Kreativne radionice u „Malom princu“ odvijaju se već duži niz godina, a na njima redovno sudjeluju naši dragi članovi i volonteri. Rezultat su prekrasni kreativni radovi u koje je uloženo puno pažnje i ljubavi. Radove redovito izlažemo na različitim manifestacijama kako bismo našim članovima, djeci s razvojnim teškoćama i osobama s invaliditetom, osigurali priliku da svima pokažu svoje kreativne vještine. Naš je prioritetni cilj njihova lakša integracija u lokalnu zajednicu i stvaranje okruženja u kojem svi imaju jednaka prava i mogućnosti.

Nakon kraće pauze na koju nas je natjerala novonastala situacija uzrokovana pandemijom COVID-19, ponovno smo krenuli s našim kreativnim radionicama i druženjima. Poštujući sve epidemiološke mjere, svake srijede se okupljamo u prostoru Udruge gdje se družimo i izrađujemo prigodne ukrase i predmete. Obzirom na situaciju u kojoj se svi nalazimo, i obzirom da su trenutno sva gradska događanja na kojima Udruga redovno izlaže radove svojih članova i volontera otkazana, odlučili smo putem Web stranice Udruge „Mali princ“ pokazati što radimo i kako provodimo zajedničko vrijeme srijedom te Vam na taj način dati priliku da se uključite i potpomognete rad Udruge. Radovi nisu na prodaju, nemaju cijenu, ali ih možete „udomiti“. Za svaku Vašu donaciju našoj Udruzi, možete izabrati nešto od radova i tako postati dio ove lijepe priče.

U nastavku ćemo redovito objavljivati fotografije predmeta koje su izradili i ukrasili naši članovi i volonteri. Među tim radovima moći ćete izabrati ono što Vam se najviše sviđa i slobodni ste javiti nam se na naš kontakt broj 01/2829-033, e-mail: info@mali-princ.hr ili osobno doći u prostor naše Udruge na adresi: Savska 33a, Ivanić-Grad.

Hvala Vam što podržavate naš rad! heart

 

 

 

DONACIJE:

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom
MALI PRINC
SWIFT: PBZGHR2X
IBAN: HR7723400091110267827
Privredna banka Zagreb d.d.

Facebook podijeli