Mali princ


Stiglo nam je proljeće, a s njim se bliži i Uskrs, pa su se naši članovi uz pomoć volontera, potrudili izraditi prekrasne radove. Na našim veselim, kreativnim radionicama ukrašavale su se pisanice i izrađivali proljetni cvjetni vjenčići.

Pisanice su pažljivo bojane, a potom su na njih lijepljene salvete, te stavljani razni ukrasi, šljokice i trakice, dok su vjenčići ukrašeni šarenim cvjetovima raznih veličina. Ove kreativne radionice provode se u sklopu Trogodišnjeg programa „Rastimo s Malim princem“, financiranog od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a na radionicama su bili i volonteri iz Srednje škole Ivan Švear, koja je partner na projektu, uz grad Ivanić-Grad i Centar za socijalnu skrb.

Radovi nisu na prodaju, nemaju cijenu, ali ih možete „udomiti“. Za svaku Vašu donaciju našoj Udruzi, možete izabrati rad/ove koji Vam se posebno sviđaju.

Ukoliko Vam se nešto svidi, slobodni ste javiti nam se na kontakte Udruge (01/2829-033, e-mail: info@mali-princ.hr) ili posjetiti nas na adresi: Savska 33a, Ivanić-Grad.

Također, sve ove naše radove izložit ćemo i na štandu, u subotu 09.04.2022., u centru Ivanić-Grada, kod sata. Vidimo se! smiley

Facebook podijeli