Mali princ


Pozivamo sve volontere dobrog srca i kreativnog duha da nam se pridruže na kreativnoj radionici u sklopu projekta "(D)eko kutak" - Izrada dekorativnih predmeta od eko-materijala za integraciju osoba s invaliditetom u lokalnu zajednicu, financiranog od INA-e (MOL-grupa). Radionica će se održati u suradnji s INA Klubom volontera, u srijedu, 18. rujna 2019., od 9.00 do 15.00 sati.

Cilj volonterske akcije je izrada dekorativnih ukrasnih predmeta od prirodnih, održivih materijala i poticanje ekološke svijesti u lokalnoj zajednici. 

Izradom i predstavljanjem kreativnih radova u lokalnoj zajednici, Udruga Mali princ potiče uključivanje osoba s invaliditetom, razvoj njihovih motoričkih i socijalnih vještina te podizanje socijalne osjetljivosti u lokalnoj zajednici prema potrebama i pravima najranjivijih skupina. U svome radu važan naglasak stavljamo na ekološki osviještenu komponentu, te kroz ovu volontersku akciju želimo kroz aktivnosti podići svijest o očuvanju okoliša korištenjem ekoloških, prirodnih materijala, koji uz kreativnost i zajednički trud postaju unikatni uporabni predmeti koje predstavljamo lokalnoj zajednici u sklopu nadolazećih manifestacija (Bučijada, različiti kulturno-zabavni događaji).

Okupljanje je u 9.00 sati ispred restorana Garfield (u slučaju lošeg vremena, okupljanje će biti u sali Hotela Sport). Kreativne aktivnosti održavat će se u trajanju od 10.00 do 14.00 sati. Za sve volontere osigurane su besplatne majice, promo-šalice i ručak nakon radionice. 

Ako želite pomoći, a pri tome se lijepo zabaviti uz kreativne aktivnosti, možete nam se javiti najkasnije do utorka, 17.09., do kraja radnog vremena (17.00 sati). Prijave na e-mail srdjana.simac@mali-princ.hr ili na broj telefona 01 2829 033 (stručna služba Udruge).

Hvala i vidimo se! :)

Facebook podijeli