Mali princ


Još jedna prelijepa i uspješna Bučijada je iza nas! Udruga „Mali princ“ predstavila se na ovogodišnjoj manifestaciji rukotvorinama naših članova i volontera te smo prikupili ukupno 3.220 kn dobrovoljnih priloga. Kako bi sve prošlo na najbolji mogući način, pomagalo nam je ukupno 32 volontera koji su dali svoj doprinos kroz ukupno 221 volonterskih sati!

 

Na našem štandu našle su se već tradicionalne drvene kutijice ukrašene decoupage tehnikom, zatim drvene pločice s porukama koje su izradila djeca a koje pokazuju koliko je prijateljstvo važno te prigodni magnetići s motivima Bučijade i Malog princa. Za sve posjetitelje tu je bio i Bučimir za slikanje s našim unikatnim foto-okvirom, koji svake godine iznova izrađujemo i ukrašavamo kako bi posjetitelji mogli imati uspomenu koja će ih uvijek podsjećati na ovaj poseban događaj. Za naše najmlađe posjetitelje tu su bili Bučko-baloni, koje su djeca mogla osmisliti zajedno s našim volonterima na štandu te odabrati kao ukras oči, nos, usta i krunu za svoj balon po vlastitim željama.

Za našu Udrugu, Bučijada je jedan od najvažnijih događaja u godini i sretni smo što smo i ove godine mogli biti dio ove manifestacije. Zahvaljujemo od srca svim našim dragim volonterima, članovima i zaposlenicima, koji su poklonili svoje vrijeme i kreativne vještine kako bi sve uspjeli izraditi, pripremiti i organizirati na vrijeme i u pozitivnoj i veseloj atmosferi. Veliko hvala i svim posjetiteljima našeg štanda koji su nam darovali svoje dobrovoljne priloge i na taj način financijski podržali nastavak našeg rada!

Facebook podijeli