Mali princ


Učenici Srednja škole Ivan Švear iz Ivanić-Grada, uz inicijativu profesorice Jadranke Dorešić,  aktivno su se uključili u suradnju s našom Udrugom te pomogli u izradi prelijepih ukrasnih rukotvorina.

U četvrtak, 06. listopada 2016. učenici 1.j razreda (prodavači) i 2.d razreda (ekonomisti) Srednje škole Ivan Švear iz Ivanić-Grada sudjelovali su na kreativnoj radionici u organizaciji Udruge Mali princ, uz inicijativu profesorice Jadranke Dorešić, s kojom već imamo uspostavljenu dugoročnu uspješnu suradnju. Učenici su se rado i s veseljem odazvali suradnji te su nakon kratkih uputa počeli s radom, uz vodstvo predsjednice Udruge Gordane Kožić Tomašević i voditeljice stručne službe Srđane Šimac. Koristeći „decoupage tehniku“, učenici su bojali drvene kutijice te na njih lijepili papirnate salvete s jesenskim motivima. Izrada i ukrašavanje drvenih kutijica dio su pripremnih aktivnosti za nadolazeću Bučijadu, koju naša Udruga s veseljem iščekuje  i aktivno se priprema za tu manifestaciju.

Pomoć i suradnja sa školarcima od velikog nam je značaja, jer doprinosi obogaćivanju našega štanda prekrasnim radovima, a ujedno se učenici kroz takav oblik rada upoznaju s Udrugom te se promiče socijalna osjetljivost i tolerancija za osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju.

Na kreativnoj radionici nastali su zaista lijepi i impresivni radovi, koji nalikuju pravim umjetničkim rukotvorinama, a sve radove možete uživo pogledati i odabrati nešto za sebe, ovaj vikend 15. i 16.10. na Bučijadi, na štandu Malog princa. Svi dobrotvorni prilozi koji se prikupe idu izravno za podršku daljnjem radu i aktivnostima Udruge Mali princ. Veselimo se Vašem dolasku.

Facebook podijeli