Mali princ


U Ivanić-Gradu se već trinaestu godinu zaredom održava turističko-gospodarska i gastronomska manifestacija Bučijada. Ovogodišnja Bučijada koja se održava pod motom „Dođi, osjeti, okusi, vidi“ na jednom je mjestu okupila mnoštvo izlagača i posjetitelja. Uz bogat program za sve generacije, više od 200 izlagača, mnoštva proizvoda od buče, gastronomsku ponudu, izložbe, koncerte i sl. Bučijada se pokazala u punom sjaju i potvrdila se kao jedna od najvećih jesenskih manifestacija! I to sasvim zasluženo!

Svoj doprinos ovogodišnjoj Bučijadi dali su i članovi, volonteri i zaposlenici udruge „Mali princ“. Na štandu Udruge izlagali smo radove s kreativnih radionica, posjetitelje upoznali s našim aktivnostima i radom, organizirali tombolu… No, najveći interes posjetitelja izazvalo je fotografiranje s našim Bučimirom u okviru posebno izrađenom za tu namjenu. Fotografije možete pogledati na službenom Facebook profilu udruge „Mali princ“.

Zahvaljujemo svima koji su posjetili naš štand te na taj način podržali rad i aktivnosti udruge „Mali princ“! Vidimo se dogodine!

Facebook podijeli