Mali princ


S dolaskom jeseni, za nas djelatnike, volontere i članove u udruzi „Mali princ“ dolazi i vrijeme pojačanih priprema za nadolazeću nam Bučijadu.  Na toj manifestaciji Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali princ“ već tradicionalno sudjeluje sa svojim štandom punim ukrasnih predmeta ukrašenih jesenskim motivima.

Stoga ćemo do Bučijade imati naše kreativne radionice kako bi napravili što više tih ukrasnih predmeta te se prezentirali u pravom svijetlu. Naći će se tu, između ostalog, drvenih kutijica ukrašenih salvetnom tehnikom, slika na platnu te raznih drugih predmeta pomoću kojih se prikupljaju dobrovoljni prilozi te sav prikupljeni prihod odlazi za rad Udruge.

Na štandu „Malog princa“ građani će također moći saznati sve ono što ih zanima o radu Udruge, a to će im prezentirati naši uvijek veseli i pristupačni djelatnici i volonteri. Ovim putem želimo isto tako pozvati svakoga tko je voljan da nam se pridruži u tom kreativnom radu. Ove godine Bučijada u Ivanić-Gradu održat će se 15. i 16. listopada, te nas slobodno posjetite, razgledajte i izaberite nešto iz bogatog asortimana udruge „Mali princ“.

Autor članka: Daniel Hanžek

Facebook podijeli