Mali princ


I evo, na kraju opsežnih priprema, stigla nam je 12. BUČIJADA, koja će se održati 15.-16.10.2016. Na Bučijadi, kao i svake godine dosad, sa svojim štandom i raznolikim asortimanom, svoje mjesto naći će i Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali princ“.

Očekuje vas sve i svašta, od buča izrađenih od gipsa, magnetića, raznih šarenih kutijica do slika na platnu. Za dekorativni izgled, da nam štand bude u pravom „bučijadskom“ stilu, bit će ukrašen malim šarenim bučama te ostalim jesenskim plodovima.

Kao navotarija, ove godine na našem štandu, dočekat će vas i „FOTO-OKVIR“ u kojem ćete moći fotografijom s našom maskotom Bučimirom, ovjekovječiti svoje prisustvo na ovogodišnjoj Bučijadi.

Valja još napomenuti kako za sve ovo što će vas na štandu dočekati, nema fiksnih cijena, nego je sve donacija. Prikupljeni prihod utrošit će se za daljnje aktivnosti udruge. Ove godine bit ćemo stacionirani oko prostora tržnice Maznica, kod Centra za posjetitelje gdje ćete moći razgledati ovaj naš raznoliki asortiman te se uveseliti ponekom sitnicom. Tako da, dođite za vikend i uživajte među bučama svih oblika i veličina te posjetite štand udruge „Mali princ“ te se informirajte, razgledajte i izaberite nešto za sebe i razveselite naše male prinčeve.   

Autor članka: Daniel Hanžek

Facebook podijeli