Mali princ


Ovaj tjedan započeli smo jednim jako posebnim iznenađenjem. Naše priče već se dugo susreću, djelujemo pod istim geslom i često se dogodi da nas ljudi zamijene, pa smo odlučili napokon upoznati naše drage imenjake! Jako nas je razveselilo što smo imali priliku ugostiti naše nove prijatelje, Udrugu osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji "Mali princ" iz Đurđevca.

Druženje se održalo u ponedjeljak, 10. rujna na Izletištu Petek i u restoranu Garfield u Ivanić-Gradu. Naši članovi, volonteri i voditelji dočekali su goste uz osmijeh, a nakon pozdravne riječi i uvodnih recitacija, krenuli smo s međusobnim upoznavanjem kroz igru i smijeh, čime smo probili led i ubrzo smo se svi sprijateljili.
Pripremili smo različite aktivnosti, za svakoga po nešto. Igrali smo društvene igre, slagali puzzle, loptali se, kuglali, igrali bagminton i uživali u prirodi. Druženje smo završili uz ručak i podjelu zahvalnica koje su naši članovi uručili gostima, kako bi imali uspomenu na ovaj poseban događaj. Sretni što smo upoznali nove prijatelje i puni pozitivnih dojmova, pozdravili smo se uz poziv i želju za ponovnim druženjem. 
Bilo nam je svima posebno upoznati Male prinčeve iz Đurđevca, koji imaju istu misao vodilju kao i mi - "Samo se srcem dobro vidi"!
 
Hvala našim dragim gostima i svima koji su sudjelovali u ovom događanju!
Facebook podijeli