Mali princ


Udrugu "Mali princ" ostvarila je preko natječaja od Allianza donaciju sportske odjeće i obuće od ukupno 150 proizvoda iz kolekcije „Allianz Collection Shop“. Donacija je realizirana preko regionalnog natječaja za donacije Allianza, gdje su zaposlenici tvrtke imali priliku prijaviti neprofitnu organizaciju po vlastitom izboru.

Primopredaja donacija organizirana je u petak, 14. rujna 2018., a donacija je sadržavala mušku, žensku i dječju odjeću te sportske tenisice i torbe. Proizvode smo rasporedili tako da svaka obitelj dobije po jedan poklon paket koji je uključivao sportsku odjeću za djecu, roditelje te braću i sestre. Poklonima su se najviše obradovali naši najmlađi članovi, koji su jedva čekali da vide kakvo smo im iznenađenje pripremili.

Posebno nam je drago istaknuti da su u donaciju bili uključeni i naši volonteri, koji svojim pomaganjem i sudjelovanjem u aktivnostima već niz godina doprinose razvoju Udruge i tu su uvijek kad nam zatreba, nesebično i s osmijehom, poklanjajući svoje slobodno vrijeme djeci i osobama s invaliditetom.

Zahvaljujemo svima koji su se odazvali ovom događanju, a najveća hvala Allianzu i gđi Gordani Mahovlić, za ideju, inicijativu, trud i vrijeme koje je uložila kako bi se ovaj projekt realizirao i kako bi zajedno razveselili sve naše članove! Bilo nam je zadovoljstvo surađivati i drago nam je što smo sve uspjeli ostvariti u najkraćem mogućem roku. Osmijeh na licima naših mališana najbolje potvrđuje uspješnost provedenog natječaja!

 

Facebook podijeli