Mali princ


Zaklada GNK Dinamo „Nema predaje“ (u nastavku Zaklada) raspisala je 15. studenog 2020. godine natječaj za dodjelu donacija udrugama pod nazivom „Jednake mogućnosti za sve“, što je ujedno i misao vodilja Zaklade.

Datuma 15. prosinca 2020. godine Zaklada je objavila rezultate natječaja, odnosno pet izabranih udruga kojima će dodijeliti donacije. Izuzetno smo ponosni što je upravo našoj Udruzi „Mali princ“ dodijeljen maksimalan iznos donacije od 60.000 kuna. Više pročitajte na linku: https://zakladanemapredaje.hr/2020/12/15/izabrane-udruge-na-natjecaju/ .

Udruga „Mali princ“ je na ovaj natječaj aplicirala projekt „Samo želim priliku – socijalna i radna integracija osoba s invaliditetom“. Riječ je o projektu čiji je glavni cilj poticanje socijalne i radne integracije osoba s invaliditetom kroz stvaranje temeljnih preduvjeta na lokalnoj razini za olakšanu i ravnopravnu integraciju osoba s invaliditetom u odgojno – obrazovne ustanove, aktivnosti zajednice i na tržište rada. Kroz ovaj projekt djelovat će se u tri smjera:

1. Integracija osoba s invaliditetom u odgojno – obrazovne ustanove

2. Integracija osoba s invaliditetom u aktivnosti zajednice

3. Integracija osoba s invaliditetom na tržište rada

Konkretne aktivnosti koje će se provoditi su sljedeće: aktivnost pomoć u učenju uz primjenu AAC, prilagođena edukativna radionica u školi/vrtićima, sportske aktivnosti – karate treninzi, nogometni treninzi, vježbe u vodi „Za dobar stav“, kreativne radionice „Naš doprinos zajednici, informatičke radionice i edukacija za poslodavce o zapošljavanju osoba s invaliditetom.

Na projektu je planirana suradnja s klubom NK Naftaš iz Ivanić – Grada, Karate klubom Mladost iz Ivanić-Grada i Specijalnom bolnicom za medicinsku rehabilitaciju Naftalan.

Početak provedbe projekta je 01. siječanj 2021. godine, a sve aktivnosti u sklopu projekta odvijat će se shodno i u skladu s epidemiološkom situacijom uslijed pandemije COVID-19.

U nastavku pogledajte fotografije sa svečane dodjele donacija.

Fotografije: Igor Šoban/Pixsell

Facebook podijeli