Mali princ


Učenici ekonomisti 4.d razreda srednje škole Ivan Švear u suradnji s "Malim princom" pokazali su veliko srce i kreativnost sudjelovanjem u izradi ukrasnih predmeta za dobrotvorne svrhe.

U petak, 6.svibnja 2016. godine u Srednjoj školi Ivan Švear održana je kreativna radionica s maturantima 4.d razreda Srednje škole Ivan Švear. Učenici su u grupama izrađivali ukrasne predmete "dekupaž tehnikom", koristeći efekt "raspucale boje" i "shabby chich" tehniku. Svi učenici su se aktivno uključili u izradu kreativnih radova i sudjelovali svatko na svoj način.

Izrada predmeta uključivala je nekoliko faza, od biranja ukrasnih salveta do bojanja, sušenja, lakiranja, nanošenje voska i sl. Uz zajedničku suradnju učenika, razrednice i naše udruge, nastali su kreativni i inovativni radovi, a svaki je bio jedinstven i unikatan. Radovi će biti izloženi u sklopu nadolazećih festivala.

U zabavnoj i veseloj radnoj atmosferi, učenici su pokazali da uz malo truda i volje, mogu nastati lijepi i hvale vrijedni radovi, koji su od velikog značaja za našu udrugu. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i veselimo se sljedećim kreativnim radionicama.

 

Facebook podijeli