Mali princ


I ove godine naša Udruga „Mali princ“ sudjelovala je na Festivalu jednakih mogućnosti na kojem je predstavila likovne radove s naših kreativnih radionica.

Od 17.-19. svibnja 2016. u Zagrebu, na Trgu Bana Jelačića, održana je tradicionalna manifestacija Festival jednakih mogućnosti (F=M) u čijem programu sudjeluju osobe s invaliditetom.

Udruga „Mali princ“ ponosno je predstavila svoje likovne radove koji su nastali u sklopu kreativnih radionica zahvaljujući našim voditeljima, članovima, volonterima i srednjoškolcima koji su surađivali s nama i na taj način dali svoj doprinos. Atmosfera na Festivalu je bila vrlo pozitivna i suradnička, uz druženje, razgovor, pjesmu i ples.

Osim likovnog dijela na kojemu je sudjelovala naša Udruga, Festival su obilježili i ostali glazbeno-scenski i sportski nastupi osoba s invaliditetom, koji su na ovaj način pokazali svoje talente i vještine te dobili veliku podršku od svih posjetitelja. Na ovaj način podiže se svijest građana o invaliditetu, pokazujući da i osobe s invaliditetom imaju vrline i sposobnosti te se na taj način daje doprinos izjednačavanju njihovih prava i mogućnosti.

                                  

                                  

Facebook podijeli