Mali princ


Skupština je najviše tijelo Udruge te se, prema Statutu Udruge, održava jednom godišnje. Ove godine Udrugu očekuje izborna Skupština na kojoj biramo novo rukovodstvo Udruge.

U protekle četiri godine aktivno smo radili na rješavanju problematike djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom te njihovih roditelja. Članovima smo omogućili terapije u njihovim domovima (radnoterapeutske i fizoterapeutske aktivnosti, govorna terapija, pomoć u učenju), grupne aktivnosti u Udruzi (igraonica, kreativna radionica, informatička radionica), provodili smo različite inicijative (Mobilnost i arhitektonske barijere, Građanska inicijativa „Prinčevi i princeze, prijatelji okoliša“), poticali volonterstvo (projekt „Volontiranje – karta za bogatiju budućnost lokalne zajednice“), koristili mjere javnog rada HZZ-a kako bismo kadrovski ojačali (zapošljavanje radnog terapeuta i pomoćnog administratora), osigurali podršku integraciji učenika s teškoćama u razvoju zapošljavanjem tri pomoćnika u nastavi, zaposlili stručnog suradnika za grafičke usluge, sudjelovali na raznim događanjima u lokalnoj zajednici i šire.

Kako bismo i dalje nastavili kvalitetno raditi i postizati nove (i još bolje!) rezultate pozivamo sve redovne članove, stručne suradnike i volontere Udruge na izbornu Skupštinu. Izborna Skupština prilika je da se ukaže povjerenje radu Udruge, da se izabere novi mandat za sljedeće 4 godine, ali isto tako je mjesto gdje možete iznijeti sve svoje kritike i prijedloge.

Izborna Skupština održati će se u subotu, 14.03.2015.

u Društvenom domu Šarampov Donji u Ivanić-Gradu, s početkom u 17:00 sati.

Facebook podijeli