Mali princ


Petak, 06.03.2015., u Udruzi roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali princ“ bio je sve samo ne običan. Naime, na taj ne(običan) petak na našoj igraonici u goste su nam došli mali knjižničari – učenici OŠ Stjepana Basaričeka iz Ivanić – Grada, u pratnji knjižničarke Vesne i ravnateljice Vlatke.

Na početku susreta naše goste pozdravila je voditeljica igraonice Anita, a članovima Udruge obratila se ravnateljica škole.

E,sad – sve Vas sigurno zanima što rade mali knjižničari? Mali knjižničari puno čitaju, pišu, rade projekte i  svakojake igrokaze i predstave te su jednu odlučili i nama izvesti. Riječ je o lutkarskoj predstavi „Košnica znanja“. Nakon predstave, koja je polučila veliki pljesak od naših malih i velikih prinčeva i princeza, na red je došlo pjevanje, plesanje i pričanje viceva, što je izazvalo veliki aplauz te gromoglasan smijeh.

Nakon "službenog dijela" slijedilo je zajedničko druženje, igranje društvenih igara i uživanje u slatkišima.

Malim knjižničarima u ime Udruge članica Marijana uručila je prigodan poklon. Mali knjižničari su naše članove razveselili paketićima u obliku zečeka koji su bili napunjeni slatkišima.

Učenicima OŠ Stjepana Basaričeka, ravnateljici i knjižničarki od srca zahvaljujemo što su svoje slobodno vrijeme odlučili pokloniti našim članovima te se nadamo kako nam ovo nije posljednja suradnja.

 

Daniel Hanžek

 

Facebook podijeli