Mali princ


Datum 3. prosinac je vrlo važan za mene i za svu djecu s invaliditetom jer je to naš dan.

Moje ime je Karla Blagojević. Imam 12 godina i pohađam 6.c razred Osnovne škole Đure Deželića. Poteškoće s kojima se nosim ne sprječavaju me da budem odlična učenica.

Volim ići u školu, a najdraži predmeti su mi vjeronauk, matematika, hrvatski jezik i povijest. Prijatelji iz razreda i učitelji su me odlično prihvatili, pomažu mi i pružaju podršku. U šestom razredu mi se ostvarila velika želja da dobijem asistenticu u nastavi. Zbog toga sam jako sretna. Dobila sam i računalo koje mi pomaže u nastavi. U slobodno vrijeme odlazim u udrugu "Mali princ" gdje provodim vrijeme s ostalom djecom i volonterima te naučim mnogo novih stvari. Kod kuće pomažem majci u kućanskim poslovima te tako vježbam motoriku. S obzirom na poteškoće uspješno svladavam sve zadatke.

Volim svoj život jer sam upornošću i voljom mnogo postigla. Za to su zaslužni moja majka Jasminka i moj otac Ivica. Moja majka je od početka školovanja sa mnom u školi i veliki je borac. Svoje roditelje volim najviše na svijetu i beskrajno im zahvaljujem na svemu što čine za mene.

Facebook podijeli