Mali princ


Dragi članovi, roditelji i svi Vi koji ćete sudjelovati na drugoj radionici za osnaživanje roditelja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, koja se održava povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, unaprijed Vam zahvaljujemo na sudjelovanju i ljubazno Vas molimo za povratne informacije koje su nam neizmjerno važne kako bismo mogli pratiti uspjeh ovakvih radionica i valjano ih nadograđivati.

Tema radionice: „Socijalna prava osoba s invaliditetom i podrška roditeljima osoba s invaliditetom"

Iako smo ovoga puta primorani radionicu održati u online okruženju, zbog trenutne epidemiološke situacije zbog pandemije COVID-19, želimo da Vam i ova radionica bude prilika za predah, prilika da saznate nove korisne informacije i na koncu prilika da nam postavite sva ona pitanja na koja možda nemate odgovore vezano uz ostvarivanje socijalnih prava osoba s invaliditetom. Video prezentacija nalazi se niže u tekstu!

Osobito želimo istaknuti da je riječ o radionicama koje se odvijaju u sklopu projekta „Prijatelji u igri i učenju“, kojeg financijski podržava Zagrebačka županija.

Kroz online radionicu će Vas voditi diplomirana socijalna radnica Udruge roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali princ“, Iva Ćavar. Govorit će Vam o podršci roditeljima osoba s invaliditetom i socijalnim pravima osoba s invaliditetom iz Zakona o socijalnoj skrbi, te će kroz sljedeće radionice nastaviti govoriti o socijalnim uslugama.

Po završetku radionice, još Vas jednom najljubaznije molimo da ispunite EVALUACIJSKI UPITNIK kojeg možete pronaći na linku koji stoji na zadnjem slajdu prezentacije i na kraju ovog teksta.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana za sadržaj i temu radionice, budite slobodni kontaktirati nas na mob: 091/2829-029 ili e-mail: info@mali-princ.hr ili iva.cavar@mali-princ.hr .

 

 

Link na evaluaciju: https://forms.gle/wARoXSb2FV8Zj4Ju5

Facebook podijeli