Mali princ


Pozivamo Vas na, kako sami organizatori kažu, "najveći košarkaški derbi na ovim prostorima koji ima najmanje veze s košarkom".

Petu godinu zaredom u sportsko - humanitarnom tonu svoje snage odmjeriti će PROam liga Sjever i Košarkaški klub Ivanić-Grad. Ovogodišnji Derbi svojim nastupima podržati će udruga Tvornica smijeha, Kloštranske mažoretkinje i Puhački orkestar Posavec.

Tema ovogodišnjeg Derbija su pomoćnici u nastavi. Udruga "Mali princ", uz financijsku podršku Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, provodi projekt "Pomoćnici u nastavi - podrška integraciji učenika s teškoćama u razvoju" putem kojeg zapošljava pomoćnike u nastavi za troje učenika s teškoćama u razvoju koji polaze redovne osnovne škole na lokalnom području. Kako to uvijek biva, sredstva Ministarstva nedostatna su do završetka školske godine 2014./2015. te će se svi prihodi prikupljeni na Derbiju koristiti upravo za provedbu navedenog projekta.

Derbi darivanja održati će se 13.12.2014. u Sportskoj dvorani Žeravinec u Ivanić-Gradu, s početkom u 15:00 sati. Pozivamo sve zainteresirane da provedu zabavno poslijepodne te malom donacijom podrže rad Udruge. S veseljem Vas očekujemo!

A do ovogodišnjeg Derbija, podsjetimo se kako je 2011. započelo prijateljstvo PROam lige Sjever i udruge "Mali princ".

Posjet PROam lige Sjever udruzi "Mali princ"

Video najava

Prilog NET TV

Facebook podijeli