Mali princ


Zaposlenici, članovi i volonteri udruge "Mali princ" proteklih su tjedana vrijedno radili kako bi se što bolje pripremili za sudjelovanje na, ove godine već desetoj, Bučijadi u Ivanić-Gradu.

Petkom smo na kreativnim radionicama izrađivali razne ukrasne i uporabne predmete s naglaskom na motive jeseni i jesenskih plodova. Na kreativnim radionicama izradili smo i našeg BučkoStraška za fotografiranje kao i instalaciju od buča koju smo izložili na izložbi u Specijalnoj bolnici Naftalan. Naše volonterke Željana i Snježana u razdoblju od 08. do 16.listopada obilazile su okućnice, javne ustanove i izloge te imale težak zadatak izabrati one najljepše uređene.

Trećeg vikenda u mjesecu (18. i 19.listopada) održala se tradicionalna turistička, gastronomska i gospodarska manifestacija, ove godine jubilarna deseta Bučijada! U moru izlagača iz različitih krajeva Hrvatske svoj štand imala je i naša Udruga. Osim već standardnog izbora radova (kutijice za nakit, nakit, magneti, slike na staklu, slike na platnu i dr.) u ponudi smo imali i dvije nove aktivnosti - oslikavanje lica i fotografiranje sa BučkoStraškom, što je bio pun pogodak o čemu govori velik odaziv posjetitelja na naš štand. Valja napomenuti kako su posjetitelji za radove, oslikavanje lica i fotografiranje mogli dati donaciju, a sav prikupljeni prihod koristi se za daljnji razvoj rada i aktivnosti Udruge. Građani Ivanić-Grada, kao i mnogobrojni posjetitelji koji za vrijeme ove manifestacije posjete naš grad na štandu Udruge mogli su dobiti sve informacije o radu Udruge.

Kako se pokazalo, trud zaposlenika, članova i volontera uvelike se isplatio! Posjetitelji su vrlo rado razgledali naš štand, razveselili se ponekom sitnicom te se informirali o Udruzi. Stoga ovim putem zahvaljujemo svima koji su podržali naš rad!

Vidimo se sljedeće godine na Bučijadi u Ivanić-Gradu!

Daniel Hanžek

Facebook podijeli