Mali princ


Slika U srijedu, 26.02.2014., u udruzi „Mali princ“ bilo je vrlo veselo. Razlog tome još je jedna igraonica, koja je ovog puta imala pravo iznenađenje – predstavu za naše male i velike članove.

Lutkarsku predstavu „Tri praščića“ izvele su nam teta Ivana i teta Romana.

Priča je to o tri praščića koji se igraju skrivača. Dolazi pijevac koji im donosi vijest o dolasku strašnog vuka. Praščići odmah donose odluku o izgradnji kuća kako bi bili u zaklonu od opasnog neprijatelja. I tako sva trojica, uz pjevušenje pjesmica, uspiju podići svoje kućice upravo na vrijeme, prije nego što je vuk došao do njih. Jedan je sagradio kućicu od slame, drugi od daščica, a treći od cigle. Na kraju su se svi sklonili u kućicu od cigle jer je vuk otpuhao kuće od dasaka i slame. U kućicu od cigle vuk je pokušao ući kroz dimnjak, ali se pritom ozlijedio te su mu praščići odlučili pomoći. Vuk je silno zapomagao jer ga je strašno bolio rep. I tako je počelo neobično prijateljstvo između tri praščića i vuka koje je nagrađeno velikim pljeskom naših članova.

Nakon predstave najmanje članove oduševila je igra s lutkama – praščićima, vukom i pijetlom. Oni malo veći igrali su društvene igre. I tako je dva sata prošlo u smijehu i vrlo veseloj atmosferi.

Od srca zahvaljujemo teti Ivani i teti Romani što su s nama nesebično podijelile svoje slobodno vrijeme i svoju kreativnost!

Kako nam je bilo, pogledajte na slikama

Slika SlikaSlika Slika

Facebook podijeli