Mali princ


U srijedu, 27.08.2014. godine, u Udruzi roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali princ i ovog puta bilo je vrlo veselo i zabavno. Najvećim dijelom za takvu atmosferu, osim nas voditelja i volontera aktivnosti igraonice, zaslužan  je gost iznenađenja – pjevač u usponu i CMC zvijezda Matej Mlađenović.

U srijedu smo proslavili i jedan rođendan! Bio je to rođendan pun pjesme, plesa i igre. S druženjem smo započeli oko 17:00 sati. Nove društvene igre odmah su privukle pažnju onih najmlađih. Za to vrijeme roditelji su uživali u razgovoru. Ubrzo nam se pridružio gost iznenađenja – Matej Mlađenović koji se pozdravio i upoznao sa svim prisutnima. Naša članica Ana velika je obožavateljica Mateja i njegovih pjesama stoga je poželjela da Matej svojim pjesmama razveseli i njene prijatelje iz Udruge. Tako nam je Ana dogovorila posjet kojem su se svi razveselili!

Za početak smo zajedničkim snagama otpjevali „Sretan rođendan“ našoj voditeljici Andrei. Slijedio je duet Ane i Mateja koji su otpjevali njegovu pjesmu „Živi svoj san“ i pjesmu Ivana Zaka „Usne varane“. Nagradili smo ih velikim pljeskom!

Matej je zatim pjevao razne pjesme po željama članova. Neki članovi pokazali su i svoje plesno umijeće. Članovi i volonteri uz Mateja su zapjevali te tako dali svoj osobni pečat već ionako uzavreloj atmosferi.

 

 

Oko sat vremena kasnije, kada se euforija malo stišala, Mateju smo postavili nekoliko pitanja.

Udruga „Mali princ“: Kako ste saznali za udrugu „Mali princ“?

Matej: Vaša članica Ana mi je rekla za vašu udrugu te me pozvala k vama.

Udruga „Mali princ“: Kako Vam se sviđa u udruzi „Mali princ“?

Matej: Lijepo mi je vidjeti kako se družite i drago mi je da sam među vama.

Udruga „Mali princ“: Tko Vam je idol među pjevačima?

Matej: Toše Proeski

Udruga „Mali princ“: Otkad svirate gitaru i koliko se dugo bavite pjevanjem?

Matej: Kao malog roditelji su me upisali u glazbenu školu te sam onda počeo učiti svirati gitaru. Pjevanjem se bavim 7 godina.

Udruga „Mali princ“: Zahvaljujem Vam se na razgovoru te Vas molim da se pridružite našim prinčevima i princezama koji Vas nestrpljivo očekuju.

Nakon što smo obavili mali intervju i nakon još malo pjesme i plesa uslijedilo je zajedničko fotografiranje što je razveselilo sve članove.

Po želji našeg Dominika zaigrali smo i najdražu igru korisnika igraonice, „Vjetar puše“. U igri nam se pridružio Matej. Kao i uvijek, igra je rezultirala s puno smijeha.

Našem druženju je, nakon nešto više od dva sata, došao kraj. Mateju smo, za sjećanje na Udrugu i u znak pažnje, darovali mali poklon te mu zahvalili što nam je ovu igraonicu učinio tako posebnom.

Daniel Hanžek

Facebook podijeli