Mali princ


Bilo je tu raznih likova: od kineza, princeze, vile, klauna i ostalih magičnih stvorenja do strašnih čudovišta. Na sceni se ovog puta našla široka paleta likova povodom obilježavanja maškara.

Slika

Kao i svake godine i ove smo godine obilježili maškare. Maškare su prilika da naši članovi izraze svoju kreativnost i na sat – dva postanu netko drugi. Svatko je dao mašti na volju! I veliki i mali, pa čak i dvije hrabre mame! Tako su se tu, uz navedene, našli jedan kauboj i Indijanka s Divljeg zapada, Arap iz vruće pustinje, dvije djevojke iz osamdesetih, strašni vrag, Spiderman te ostali likovi iz naše nepresušne mašte.

Naglasak smo stavili na kreativno izražavanje – jer ipak je to nekako povezano s ovim danom! Tako su svi zainteresirani za likovni izričaj mogli birati između bojanja kaširanih maski i izradi maski od papirnatih tanjurića. Oni malo stariji (koji kažu da su prerasli maškare – je li to uopće moguće?) igrali su razne društvene igre. Najmlađi su, zajedno s voditeljima i volonterima, pokazali svoje umijeće plesanja, koje je, dakako, bilo u skladu s odabranom maskom. Dva sata u tuđoj koži brzo su nam proletjela! Kako je lako biti netko drugi!

 

 

Facebook podijeli