Mali princ


INA Industrija nafte d.d. kao najveća nacionalna naftna kompanija prepoznaje važnost ulaganja u zajednicu u kojoj posluje te je od svog osnutka aktivno uključena u različite aktivnosti koje doprinose razvitku društva u cjelini.

Sponzorstvom i donacijama INA Industrija nafte d.d. nastoji pružiti pomoć i podršku djeci i mladima, osobama s invaliditetom, znanstvenim, inovativnim i kulturnim projektima, projektima koji doprinose zaštiti i unapređenju zdravlja i okoliša, sportskim amaterima i profesionalcima te projektima važnima za lokalne zajednice u kojima djeluje.

Pri  izboru projekata koje će sponzorirati ili donirati INA Industrija nafte d.d. prvenstveno se rukovodi kriterijem visokog stupnja korisnosti projekata za širu zajednicu i potrebe društva.

Već treću godinu zaredom INA Industrija nafte d.d. sponzor je projekta „Prijatelji u igri i učenju“ kojeg provodi Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali princ“.

Projekt je prepoznat kao kvalitetan i koristan za našu lokalnu zajednicu, a projektne aktivnosti usmjerene su socijalnoj integraciji djece s teškoćama u razvoju i mladih s invaliditetom. Projekt uključuje različite socijalizacijske, pedagoške, rehabilitacijske i edukativne aktivnosti, a osim djece s teškoćama u razvoju i mladih s invaliditetom u njegovu provedbu uključena su djeca i mladi s lokalnog područja koja na ovaj način razvijaju razne vještine i znanja potrebna za volontiranje.  

Projektne aktivnosti (radna, fizikalna i govorna terapija, pomoć u učenju, informatička radionica, igraonica i kreativna radionica) provode se kontinuirano kroz godinu dok će INA Industrija nafte d.d. projekt sponzorirati u trajanju od 15.06.2014. do 15.10.2014.

Ovim putem zahvaljujemo INA Industriji nafte d.d. na ukazanom povjerenju i uspješnoj suradnji.

Facebook podijeli