Mali princ


Slika U cilju razvijanja novih modela samofinanciranja rada i aktivnosti Udruge krećemo u suradnju s Obrtom za eko igračke iz Ivanić Grada. Obrt za eko igračke mali je obiteljski obrt obitelji Adamović koja se od 1999. godine bavi izradom drvenih igračaka, ukrasa i uporabnih predmeta.

U želji da pomognu onima kojima je to najpotrebnije Obrt za eko igračke osmislio je akciju „Igračka za 1 kunu“. Cilj akcije je ponuditi drvene igračke po vrlo pristupačnoj cijeni, pri čemu se financijski iznos za igračke ne uplaćuje prodavaču već se direktno uplaćuje na žiro račun udruge. Pri tome možete izabrati želite li iznos uplatiti Udruzi roditelja djece sa spinalnom mišićnom atrofijom i traheostomama SMA.T iz Zagreba ili Udruzi roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali princ“ iz Ivanić Grada.

Budući da Obrt za eko igračke trenutno sam financira ovu akciju postoje određena ograničenja prilikom kupnje, a to su broj igračaka koje se mogu naručiti prilikom jedne narudžbe (u ponudi je pet različitih igračaka i svaku od njih možete naručiti maksimalno po tri komada) i ukupan broj igračaka koji se može naručiti tijekom jednog mjeseca (100 komada). Nakon što u Obrtu za eko igračke zaprime Vašu narudžbu na mail se šalju podaci o uplati (ili ih možete preuzeti sami na stranicama udruga) te iznos uplaćujete na žiro račun odabrane udruge čime direktno pomažete njen rad. Ostatak narudžbe, primjerice troškove dostave plaćate Obrtu za eko igračke. Napominjemo kako igračke možete preuzeti i osobno.

Priključite se Facebook stranici Obrta za eko igračke i pomognite u promociji ove akcije! Ukoliko ste u mogućnosti, možete postati i donator akcije.

Podržite rad „Malog princa“ kupnjom drvenih igračaka za 1 kunu!

Slika Slika Slika

Facebook podijeli