Mali princ


Slika U petak, 20.12.2013., u prostorijama Udruge održali smo tradicionalno božićno druženje članova, volontera i zaposlenika „Malog princa“.

Naši članovi jedva su dočekali početak današnjeg druženja koje smo započeli igrom i božićnim pjesmama. S nestrpljenjem smo čekali dolazak Djeda Božićnjaka. No, prije dolaska Djedice iznenadio nas je jedan veseli klaun koji je imao šešir prepun slatkiša.

Slika Djed Božićnjak došao je s vrećom punom poklona. Toliko je bila teška da ju je jedva nosio! Ubrzo je bio okružen članovima s kojima je započeo živahan razgovor te zapjevao „Zvončiće“. Nakon pjesme došao je red na podjelu poklona što su svi s nestrpljenjem čekali. Mali, ali i oni malo veći članovi veselili su se poklonima koje je Djed Božićnjak pomno odabrao samo za njih. Svi su znatiželjno zavirivali u svoje paketiće.

 

Nakon odlaska Djeda Božićnjaka i njegovog pomoćnika klauna druženje smo nastavili u veselom tonu.

 

Izrađivali smo stazu Djeda Božićnjaka u čijem je središtu bila pšenica koju smo posadili na prethodnoj igraonici. Oko pšenice postavili smo kamenčiće i male zgrade i kuće od kartona. Došlo je vrijeme i da okitimo božićno drvce. Ovog zadatka vrlo smo se rado prihvatili!

 

Uz ples, druženje i veseli dječji smijeh došao je i kraj našeg druženja.

 

Božićni pokloni osigurani su vlastitim sredstvima Udruge te donacijama Offertissime d.o.o., Plive Hrvatska d.o.o. i Župnog Caritasa Ivanić Grad.

 

{mosimage}

Facebook podijeli